ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 عنوان پسرایی که میگن 126 بازدید | 16 پست اون پسرایی که میرن دوست میشن میگن قصدشون ازدواج نیست روش هم تاکید دارن، یعنی کلا از طریق دوستی ازدواج نمیکنن؟ امروز | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 899 ممکنه هم از طریق دوستی ازدواج کنه ولی منظورشه در حال حاظر داخل رابطه با شما قصد ازدواج نداره و دنبال خشگذرونیه گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
مژی_شهریوری عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 7227 خیر هیچ پسری دوس دخترشو نمیگیره فقط گول میزنن به خواستشون برسنتهشم میرن بااونیکه ننشون پیدا کرده یاشاسین آذربایجان
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 اون پسر به فکر ازدواج نیست به فکر چیزه دیگست.. بخوان ازدواج کنن سنتی میکنن؟
panah800 عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 875 بخوان ازدواج کنن سنتی میکنن؟ نه خب کسی که این حرفو میزنه عاشق نیست فقط برای خوشگذرونی میخوادتپسر اگه یه دخترو بخواد دنیا رو بهم میریزه که بهش برسه
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 ممکنه هم از طریق دوستی ازدواج کنه ولی منظورشه در حال حاظر داخل رابطه با شما قصد ازدواج نداره و دنبال ... و اگه از همون اول بگه هیچ وقت نظرش عوض نمیشه؟
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 899 و اگه از همون اول بگه هیچ وقت نظرش عوض نمیشه؟ معمولا اونایی ک میگن معمولا قصدشون خوشگذرونیه ولی یکی از رفیقام ک ک قصد دوتاشون ازدواج نبود اخرش باهم ازدواج کردن گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 نه خب کسی که این حرفو میزنه عاشق نیست فقط برای خوشگذرونی میخوادتپسر اگه یه دخترو بخواد دنیا رو بهم م ... حالا طرز فکر پسری که به دوستش بگه چند ماه با هم باشیم اینجوریه که مثلا یه روزی بخواد ازدواج کنه پس از این طریق نمیکنه و نظرش عوض نمیشه درسته؟
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 معمولا اونایی ک میگن معمولا قصدشون خوشگذرونیه ولی یکی از رفیقام ک ک قصد دوتاشون ازدواج نبود اخرش باه ... خوبه ولی من یکی رو میشناسم که به دوستش گفته ما قرار نیست با هم ازدواج کنیم چند ماه با هم باشیم این نظر عوض میشه؟
panah800 عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 875 حالا طرز فکر پسری که به دوستش بگه چند ماه با هم باشیم اینجوریه که مثلا یه روزی بخواد ازدواج کنه پس ا ... اهومبعد خودش از الان داره میگه چند ماه باهم باشیم چرا باید چند ماه از عمرتو هدر بدی؟برای خودت ارزش قائل شو
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 899 خوبه ولی من یکی رو میشناسم که به دوستش گفته ما قرار نیست با هم ازدواج کنیم چند ماه با هم باشیم این ن ... هیچ چیز غیر ممکن نیست شاید وقتی واقعا خود واقعی طرفو ببینه و عاشقش بشه اخرش باهم ازدواج کنن ولی خب همیشه اینطوری نیست کم پیش میاد گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 هیچ چیز غیر ممکن نیست شاید وقتی واقعا خود واقعی طرفو ببینه و عاشقش بشه اخرش باهم ازدواج کنن ولی خب ه ... ریسکه
ثور مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 179 اهومبعد خودش از الان داره میگه چند ماه باهم باشیم چرا باید چند ماه از عمرتو هدر بدی؟برای خودت ارزش ق ... خونواده اون پسره یه کم مذهبی هستن پس پسره یه روزی بخواد ازدواج کنه با خونوادش اقدام میکنه؟!