2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اگه از همون اول بگه هیچ وقت نظرش عوض نمیشه؟

معمولا اونایی ک میگن معمولا قصدشون خوشگذرونیه 

ولی یکی از رفیقام ک ک قصد دوتاشون ازدواج نبود اخرش باهم ازدواج کردن

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

نه خب کسی که این حرفو میزنه عاشق نیست فقط برای خوشگذرونی میخوادتپسر اگه یه دخترو بخواد دنیا رو بهم م ...

حالا طرز فکر پسری که به دوستش بگه چند ماه با هم باشیم اینجوریه که مثلا یه روزی بخواد ازدواج کنه پس از این طریق نمیکنه و نظرش عوض نمیشه درسته؟

معمولا اونایی ک میگن معمولا قصدشون خوشگذرونیه ولی یکی از رفیقام ک ک قصد دوتاشون ازدواج نبود اخرش باه ...

خوبه ولی من یکی رو میشناسم که به دوستش گفته ما قرار نیست با هم ازدواج کنیم چند ماه با هم باشیم این نظر عوض میشه؟

حالا طرز فکر پسری که به دوستش بگه چند ماه با هم باشیم اینجوریه که مثلا یه روزی بخواد ازدواج کنه پس ا ...

اهوم

بعد خودش از الان داره میگه چند ماه باهم باشیم 

چرا باید چند ماه از عمرتو هدر بدی؟برای خودت ارزش قائل شو

خوبه ولی من یکی رو میشناسم که به دوستش گفته ما قرار نیست با هم ازدواج کنیم چند ماه با هم باشیم این ن ...

هیچ چیز غیر ممکن نیست شاید وقتی واقعا خود واقعی طرفو ببینه و عاشقش بشه اخرش باهم ازدواج کنن ولی خب همیشه اینطوری نیست کم پیش میاد

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

اهومبعد خودش از الان داره میگه چند ماه باهم باشیم چرا باید چند ماه از عمرتو هدر بدی؟برای خودت ارزش ق ...

خونواده اون پسره یه کم مذهبی هستن پس پسره یه روزی بخواد ازدواج کنه با خونوادش اقدام میکنه؟!