2777
2789
عنوان

حرف خواستگارم نمیزاره بخوابم

440 بازدید | 23 پست

بایه اقای ۵ سال بودم نشد عقد کنیم بهم خورد بعد ۴ماه بهم پیام داده من برادرم ماهیانه بهم پول میده کمکی قبلاهم یکبارفرار کردم ۱۷سالم بود الان ۳۰ سالمه ازدواج کردمو و جدا شدم بهم گفت دخت. فراری هستی ایشالله همیشه دستت جلو بقیه دراز باشه الان ناراحتم ک ازبرادرم پول میگیرم ینی گدام؟

عجب ادم کصافیته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پول میگیریم اونم از برادرم 

ولی تویی ک پول داری  قراره شعور و شخصت از کی و کجا بگیری نفهم 

کونش سوخته خواسته یچی بگه چیزی پیدا نکرده همینکه برادر حامی داری خیلی خوبه بخدا اصلا بهش فکر نکن اون ابله به تمام معناست ‌‌‌...

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

وااا چه بی شخصیت بوده 

نه اتفاقا برادر حامی داری و این خیلی خوبه.

بگو همه مثل خانواده جنابعالی نبستن که خانواده به کتفشونم نباشه ما حامی هم دیگه ایم همیشه چه مالی چه حتی جانی

به کوری چشم  .....

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

حتما جواب بده

بگو از خدا ممنونم روزیم رو دست پلشتا و پوفیوزا نداده داده دست داداشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب مگه دروغ گفته

دروغ نگفته اعلام کرده چقدر یه آدم می تونه گوه باشه

اسی واقعا شانس آورده با این نرفته زیر سقف

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دروغ نگفته اعلام کرده چقدر یه آدم می تونه گوه باشهاسی واقعا شانس آورده با این نرفته زیر سقف

من نفهمیدم الان خواستگارش میخواسته ازش پول بگیره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

برادرم من ازش پول نخاستم خودش بهم پول میده من دستمو جلو کسی دراز نکردم

ماتحتش داره میسوزه 

بذار خوووب بسوززززه

از درک برادرتون که اشتباه ۱۷ سالگیتون رو بخاطر هیجان اون دوران نادیده گرفته

بعلاوه بزرگواری برادرتون چون همین ماهیانه برادرتون بوده که مانع شده دستت جلو اون نامرد دراز بشه،