تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)
وانیل نوک قاشق ( ۱/۴ ق چایخوری)
روغن ۹۰ گرم ( نصف لیوان)
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)
آرد ۳۴۰ گرم ( ۲و نیم لیوان)
بکینگ پودر از ۱ ق غذاخوری یکم کمتر ( ۱۰ گرم) تو این پیمانه ها ک به بچه ها دارو میدن اندازه بزن
کیک سیب
کف قالب رو یکم چرب کن
کاغذ روغنی بنداز
اول ۲ ق شکر بپاش
بعد سیبا رو اینجور بچین
بعد دارچین بپاش
بعد مواد کیک رو بریز
۵۰ دقیقه تو فر بذار
اگه فر گازی بود ۱۷۵ درجه
اگه توستر یا برقی بود ۱۶۰ درجه
قبل از ۴۰ دقیقه اصلا در فر رو باز نکن پف کیک میخوابه
۱ _ تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور تند هم بزن
۲_ روغن رو اضافه کن و ۱ دقیقه با دور کند هم بزن
۳ _ ماست رو اضافه کن و ۱ دقیقه با دور کند بزن
۴ _آرد و بکینگ پودر ( از قبل الک شده باشه) رو اضافه کن و آروم بدون همزن هم بزن
تا کیک داغه فوری برش گردون چون اگه سرد بشه شکر ب کاغذ میچسبه