2777
2789

بچه ها جون من خوراکی جدید دلم میخواد چی بلدید یادم بدید که خوشمزه باشه و مواد اولیش راحت درست بشه راستی کسی ژله آناناس خورده خوشمزه میشه با بستنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژله رولی با مارشمالو درست کن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)

وانیل نوک قاشق ( ۱/۴ ق چایخوری)

روغن ۹۰ گرم ( نصف لیوان)

ماست پرچرب ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)

آرد ۳۴۰ گرم ( ۲و نیم لیوان)

بکینگ پودر از  ۱ ق غذاخوری یکم کمتر ( ۱۰ گرم) تو این پیمانه ها ک به بچه ها دارو میدن اندازه بزن

کیک سیب

کف قالب رو یکم چرب کن

کاغذ روغنی بنداز

اول ۲ ق شکر بپاش

بعد سیبا رو اینجور بچین

بعد دارچین بپاش

بعد مواد کیک رو بریز

۵۰ دقیقه تو فر بذار

اگه فر گازی بود ۱۷۵ درجه

اگه توستر یا برقی بود ۱۶۰ درجه

قبل از ۴۰ دقیقه اصلا در فر رو باز نکن پف کیک می‌خوابه

۱ _ تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور تند هم بزن

۲_ روغن رو اضافه کن و ۱ دقیقه با دور کند هم بزن

۳ _ ماست رو اضافه کن و ۱ دقیقه با دور کند بزن

۴ _آرد و بکینگ پودر ( از قبل الک شده باشه) رو اضافه کن و آروم بدون همزن هم بزن

تا کیک داغه فوری برش گردون چون اگه سرد بشه شکر ب کاغذ میچسبه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
موز و بیسکوییت و شیر و پودر ژلاتین تو مخلوط کن بریز و توی ظرف بریزو بزار تو یخچال یه دسر خیلی خوشمزه ...

مورد دوم خوب میشه؟

با چه آردی؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

پنکیک

تیرامیسو

موز و بیسکوییت و شیر و پودر ژلاتین تو مخلوط کن بریز و توی ظرف بریزو بزار تو یخچال یه دسر خیلی خوشمزه ...

مرسی عزیزم از هرکدوم جقدر بریزم و این سیب زمینی هم چقدر آرد بریزم سیب زمینی رو له کنم یا آرد مخلوط کنم اره این جوری هست