2777
2789

سلام قشنگا .تو یه ساختمونیم‌..اگر با شوهرم دعوام بشه اگر بچه هام گریه کنن وو...هر صدایی بشنوه سریع با استرس میدوئه میاد بالا..هرچی هم بهش میگم محل نده به صداها فایده نداره.اون سری با شوهرم دعوام شد شوهرم چندتا داد زد من هیچی نگفتم ک صدا بخوابه اما بازم اومدن خونمون و باعث شد دعوای ما شدت و ادامه پیدا کنه..بنظرتون محترمانه سفت و محکم بگم صدا میشنوید نیایید بالا اگر لازم باشه خودم زنگ میزنم؟

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه حسِ بدیه نتونی تو دعوا شوهرتو جر بدیو وقتی اون یدونه داد زد تو دوتا داد بزنی که بفهمه دنیا دست کیه🚬

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آره رک بگو.بابا چاردیواری اختیاری شاید آدم بخواد سر بکش داد بزنه یعنی چی؟با معنی حریم خصوصی آشناش کن

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

بنظرم صدا خفن کن بزار رو اسلحه و کار شوهرتو تموم کن،مادرشوهرتم نمیفهمه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
وایی منم همینم تا نیومدن اوضاع خوبه همین که میان کار به طلاقو طلاق کشی میرسه

اولین باری بود ک انقدر بد با شوهرم دعوام شد اونم چون پاشدن اومدن  چرت و پرت گفتن منم خیلی حالم بد شد کلی نفرین کردم به خودم 

[QUOTE=367625924]بنظرم صدا خفن کن بزار رو اسلحه و کار شوهرتو تموم کن،مادرشوهرتم نمیفهمه[/QUOTEچه خشن😑🤣

آره رک بگو.بابا چاردیواری اختیاری شاید آدم بخواد سر بکش داد بزنه یعنی چی؟با معنی حریم خصوصی آشناش کن

بابا یبار بچه گریه میکنه سریع میدوئه بالا نمیزاره بفهمم میخوام چیکار کنم 

وای چ بد امکان نداره جدا شین حداقل شنیدم رنگ نانو عایق صدا هست امتحان کنید شاید موثر بود خودم امتحان نکردم یه اتاقو رنگ کنید ببینین جواب میده دعوا هاتون رو محدود کنید به همون اتاق

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وای چ بد امکان نداره جدا شین حداقل شنیدم رنگ نانو عایق صدا هست امتحان کنید شاید موثر بود خودم امتحان ...

بچه هام تا گریه میکنن اینا میان 

از خوبیشونه ها اما بشدت آزارم میده این حرکتشون

بچه هام تا گریه میکنن اینا میان از خوبیشونه ها اما بشدت آزارم میده این حرکتشون

درکل باهات چطورن اهل دخالتن بیا فقط حین دعوا با شوهر یا صدای بچه اذیت میشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وای چ بد امکان نداره جدا شین حداقل شنیدم رنگ نانو عایق صدا هست امتحان کنید شاید موثر بود خودم امتحان ...

فک کن داری از عصبانیت منفجر میشی بعد به شوهرت میگی یدقیقه وایسا،دنبالم بیا.....بعد ببریش تو اتاق مثل سگ بزنیش،بعد هی بگی آها خوب شد پدَسگ هرچقد میخوای داد بزن دیگه کسی صداتو نمیشنوه🤗