سلام قشنگا .تو یه ساختمونیم..اگر با شوهرم دعوام بشه اگر بچه هام گریه کنن وو...هر صدایی بشنوه سریع با استرس میدوئه میاد بالا..هرچی هم بهش میگم محل نده به صداها فایده نداره.اون سری با شوهرم دعوام شد شوهرم چندتا داد زد من هیچی نگفتم ک صدا بخوابه اما بازم اومدن خونمون و باعث شد دعوای ما شدت و ادامه پیدا کنه..بنظرتون محترمانه سفت و محکم بگم صدا میشنوید نیایید بالا اگر لازم باشه خودم زنگ میزنم؟
من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای چ بد امکان نداره جدا شین حداقل شنیدم رنگ نانو عایق صدا هست امتحان کنید شاید موثر بود خودم امتحان نکردم یه اتاقو رنگ کنید ببینین جواب میده دعوا هاتون رو محدود کنید به همون اتاق
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وای چ بد امکان نداره جدا شین حداقل شنیدم رنگ نانو عایق صدا هست امتحان کنید شاید موثر بود خودم امتحان ...
فک کن داری از عصبانیت منفجر میشی بعد به شوهرت میگی یدقیقه وایسا،دنبالم بیا.....بعد ببریش تو اتاق مثل سگ بزنیش،بعد هی بگی آها خوب شد پدَسگ هرچقد میخوای داد بزن دیگه کسی صداتو نمیشنوه🤗
🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘