2777
2789

بخدا هروقت این خاب نحصو میبینم یه اتفاق میوفته دقیقا بعد این خواب مچ شوهر عنمو گرفتم خاب ک بود انگار الهام شد بهم برم سمت گوشیش چرا من همش دست شوهرم برام رو میشه بخداا مثلا پا تلویزیون نشسته بودم با شوهرمم اوکی بودیم اون خواب بود تو اتاق بهم الهام شد برم تو گوشیش یهوو تا رفتم دیدم پیام تو واتساپ اومده براش دختری بود....از تو اسنپ باهاش اشنا شده نگفته متاهلم بهش ..زنگ زدم دختره همه چیو گف قسم خورد نگفته متاهلم و اسکرین همه چت و زنگا ک همش از طرف شوهر من بودو فرستاد ..شوهر اشغالم بهش گفته بود بریم بیرون:))..سه سال عروسی کردیم بچه ندارم چیزامو جمع کردم ساعت سه شب زنگ زدم مادرش اومد دنبالم خاستم تا صب شه بابام بیاد ببرم ...پیش خانوادش شر ب پا کردم مادرش زد زیر گریهه التماس ک اینبارو ببخش بچه ها خانوادم پشتمن بابام فقط زنگ زد گف اماده شو بیام دنبالت این ادم نیسمن احمق گفتم یه فرصت بدمش زندگیمو زود خراب نکنم بعد یه هفته جنگ و دعوا تو خانوادش فرصت دادمش... ولی از چشم افتاده انگلر دشمنم جلو چشمه ازش متنفرمم 😭😭از یه طرفم وابستم ب زندگیم خدا منو بکشه  میترسم طلاق بگیرم یه گوه تر گیرم بیاد..‌شوهرم اولاش میگف من عمدا گذاشتم پیام دخترو ببینی ک ولم کنی بری میگف من اینو نمیخام آرامش ندارم پیشش من اخلاقم چن وقت بود بد بود باهاش ولی خب تقصیر اونه هی یه گند بالا میاره و از چشم افتاد نمیتونم خوب باشم باهاش 

ببین من مخالف صد درصد طلاقم..اگه کامنتا منو گاهی چشمت بهش خورده باشه میبینی که موضع سفت و سخت دارم به طلاق...حتی که خانم بگه شوهرم فحشم داد...ولی ولی ولی...اگه گفته بودی شوهرم خیانت جنسی کرده بود بازم بهتر از این مدلها...من تجربه زیاد دارم...مرد اینطوری که خیانت عاطفی می‌کنه...یه مشکل اساسی داره که با بخشش و ...حل نمیشه...من هرگز نمی‌گم طلاق که کارمای به هم زدن زندگی بیوفته برام...ولی برو دنبال دلیل این کارش...نه تو نی نی سایت نه خاله و عمه و...یه آدم باسواد بهت بگه شوهرت چشه...به نظر من که اختلال شخصیت داره.کسی رو میشناسم تا سر پیری دست بر نداشت از کارش

ببین من مخالف صد درصد طلاقم..اگه کامنتا منو گاهی چشمت بهش خورده باشه میبینی که موضع سفت و سخت دارم ب ...

میگ اخلاقت بده میگ باید همش با من بگی بخندی هرچی گند بالا میارم اخلاقت سرد نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگ اخلاقت بده میگ باید همش با من بگی بخندی هرچی گند بالا میارم اخلاقت سرد نباشه

نه دیگه بهونه میاره...ببین اینا یه نوع کمبود دارن...نمی‌دونم چیه..وقتی میگم دلیل منظورم دلیل خارجی نیست...یه چیزی تو وجود خودشون مشکل داره...نمی‌دونم منظورم رو‌میفهمی یا نه؟بعد اون مشکله این طوری بروز می‌کنه...دلتو خالی نمیکنم ولی جدی فکر کن..