2777
2789
عنوان

گربه خیابانی

124 بازدید | 27 پست

سلام دوستان لطفا اگر سر رشته ای دارید نظر بدید و توهین نکنید ممنونم

راستش یه گربه سفیدی تو کوچه ی ما هست و خیلییی هم خوشگله و دوسش دارم یک ماهشه و چشماش هم دو رنگه اگه بخواید عکسشو میزارم 

خلاصه من از وقتی که توله بود بهش غذا میدادم و ازش مراقبت میکردم تو خیابون

منتها یه همسایه ای داریم که گربه ها رو بخاطر قناریش با تیر میزنه و دلم واسه این گربه هه میسوزه جدی که در خطر باشه

و اینکه یه روز آوردمش خونه و از اون به بعد بشدتتتت به من وابسته شد و هر روز پشت در منتظرم میموند تا در باز میشد میدوید توی خونه

خانوادم هم راضین و شرایط نگهداری هم دارم توی تراس دوممون و .... و اگر بیارمش میبرمش دامپزشکی برای واکسن و.. که همه اینا اوکیه

فقط خواستم بگم به نظر شما چون آزاد بوده تو خیابون و ... اگه بیارمش خونه افسردگی نمیگیره خدایی نکرده بمیره؟

میتونم در طول روز دو سه بار ببرمش بیرون بگردونمش ولی خب مشکلی براش پیش نمیاد؟ تو خونه نمیمیره؟

نه اوکیه

فقط لطفا مواظبش باش❤😉

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزیش نمیشه عزیزم ❤️منم گربم همینطوری بود پنج ماهش بود به سرپرستی گرفتمش

آخی عزیزمم...

آخه خیلی وابسته شده وقتیم میاد تو خونه انگار جنب و جوشش کمتر میشه بابام میگه چون آزاد بوده اینجوری افسردگی میگیره میمیره :(

نه نمیمیره فقط خیلی حواست رو جمع کن بابت جایی که میبریش برای دامپزشکی. اینکه واکسن هاش رو دقیق بزنن.

اون همسایه تون هم به پلیس گزارش کن رسیدگی می کنن یعنی چی که حیوون های بیچاره رو با تیر میزنه😐

خدا از سرش نگذره واقعا...

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

آخی عزیزمم...آخه خیلی وابسته شده وقتیم میاد تو خونه انگار جنب و جوشش کمتر میشه بابام میگه چون آزاد ب ...

گربه کلا زیاد جنب و جوش نداره برعکس سگ برای همین چیزیش نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه نمیمیره فقط خیلی حواست رو جمع کن بابت جایی که میبریش برای دامپزشکی. اینکه واکسن هاش رو دقیق بزنن. ...

با همه همسایه ها گزارش دادیم پیگیری نکردن

تازه همین گربه ی خودم هم داشت از پشت بوم پرتش میکرد پایین که نجاتش داد داداشم

مرسی حتما ممنونمم

اگه سوال داشتی در مورد غذاشون بپرس عزیزم

خودم سگ دارم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک