2777
2789
عنوان

تنبلی شدید تخمدان

232 بازدید | 38 پست

امروز رفتم دکتر گفت تنبلی شدید تخمدان داری یسری قرص دادو گف باید بری باشگاهو ورزشو پیاده روی ور تغذیه مناسب بخوریو اینا منم از فردا شروع میکنم لنشاالله تا باردار بشم 

کسی بوده با مصرف قرص باردار بشه؟

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت ورزش کن یسری هم دارو داد یه ماه و خورده‌ای استفاده کردم نتیجه نگرفتم همچنان پریودم نامنظمه. داروهارو زدم اینترنت نوشته بود برای افراد دیابتیه😐 دیگه مصرف نکردم

در کنار قرصا از عطاری دمنش بگیر خیلی تاثیر داره

کدوم دمنوشا لطفا بگو ممنوننن🙏

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خب ببین من تنبلی تخمدان دارم

از همین امروز شروع کن لبنیات رو حذف کردن، سبزیجات فراوان خوردن (غذاتو باید با دو چهارم بشقاب سبزیجات شروع کنی بعد یک چهارم پروتئین و یک چهارم کربوهیدرات بخوری) شیریییینیییی حتما حذف، قند و فست فود و نوشابه حذف

ورزش سنگین ممنوع نیم تا یک ساعت پیاده روی فوقش

مغزیجات هم زیاد بخور

منم تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت ورزش کن یسری هم دارو داد یه ماه و خورده‌ای استفاده کردم نتیجه نگرفتم ...

برا منم داده منتها این دارو ها برای کنترل کردن قند هست و دکتراهم میگن کسایی که تنبلی تخمدان دارن باید قند مصرف نکنن تا خوب بشن واسه همینم این قرصارو داده

خب ببین من تنبلی تخمدان دارماز همین امروز شروع کن لبنیات رو حذف کردن، سبزیجات فراوان خوردن (غذاتو با ...

اگه میخوای حامله شی چاره کارت اینه که گفتم

خواب کافی رو یادم رفت اونم مهمه و استرس نداشتن (کورتیزول یکی دیگه از مشخصه های pcos یا همون پلی کیستیکه)

دوماه

خسته نباشی دلبندم

ببین عزیزم من سالهااااااااا متفورمین میخوردم

تا وقتی میخوردم پریودم منظم بود همین که قطع میکردم باز میریخت به هم

انتی بیوتیک نبود که وقتی تموم شد دیگه قطعش کنی

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
خسته نباشی دلبندمببین عزیزم من سالهااااااااا متفورمین میخوردمتا وقتی میخوردم پریودم منظم بود همین که ...

شما با تنبلی تخمدان باردار شدین؟