2777
2789
عنوان

تنبلی شدید تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار با امپول باردار شدم که سقط شد

متاسفم 💔🖤

امپول چی میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم کدوم امپول

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خسته نباشی دلبندمببین عزیزم من سالهااااااااا متفورمین میخوردمتا وقتی میخوردم پریودم منظم بود همین که ...

به من متفورمین نداده. یه قرص داده اسمش گلوکوفاژه. یدونه ام داده اسمشو یادم نیست زدم گوگل نوشته بود ترکیباتش شیشه به کار رفته😶

پیج niloofarpcossupport رو در اینستا دنبال کن.یه پیج عالی درباره تنبلی تخمدانه✨🌹

ممنون حتما عزیزم

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اگه عطاری خودش گیاه پزشک باشه ترکیب میکنه میده بهت

اها ممنون حتما فردا یه سری میزنم

اوووووو قضیه مال هزار سال پیشهبعد اون یه بارداری خارج رحمی داشتم که لولم رو از دست دادمبعدشم دیگه رف ...

واای عزیزم الان بچه داری؟

اها ممنون حتما فردا یه سری میزنم

گیاه پنج انگش و رازیانه من پریودم قطع شده بود چهار روز خوردم بعد از یه ماه بازش گر،پنج انگشت مخصوص رحم هست.واینکه خیلییی مفیده و همه جا توصیه میکنن آب و خود پیاز قرمز پخته هست

همبن چند روز پیش تولد ۶ سالگیش بود

خب خدارو شکر بسلامتی کنار هم زندگی کنید🌺🌺

راستی منم توی اینستا یه پیج دارم پیجه یه ماما هست راه قطعی تنبلی تخمدان رو میگه

من منتظرم مشکل پولیپم حل بشه برم پیشش برای تنبلی تخمدانم اقدام کنم😔:)💔

خواستی بگو برات بفرستم

گیاه پنج انگش و رازیانه من پریودم قطع شده بود چهار روز خوردم بعد از یه ماه بازش گر،پنج انگشت مخصوص ر ...

ببخشید یعنی اب پیاز پخته شده رو بخورم زیاد متوجه نشدم عزیزم

راستی منم توی اینستا یه پیج دارم پیجه یه ماما هست راه قطعی تنبلی تخمدان رو میگهمن منتظرم مشکل پولیپم ...

آیدی پیجشو برام میفرستی من نگاه کنم ویجش ممنون گلم