2777
2789

دوستان برای هیستروسکوپی پولیپ رحم کدوم دکتر و بیمارستانو پیشنهاد میکنید😭

پولیپ رحم دارم و قصد بارداری دارم دنبال یه متخصص زنان خوب توی تهران هستم که کارش خوب باشه و بعد جراحی دچار مشکل و چسبندگی و از این قبیل موضوعات نشم

خواهش میکنم راهنماییم کنید براتون صلوات میفرستم😭

یه راهکار میدم بهت امتحانش کن خودم در کنار دارو امتحان کردم پولیپو از بین برد

عنبر نسارا اصل پیدا کن چند روز پشت سرهم دود بده واژنتو میسوزونه ولی خیلی خوبه واسه عفونت قارچیو پولیپ رحم و انواع کیست

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه راهکار میدم بهت امتحانش کن خودم در کنار دارو امتحان کردم پولیپو از بین بردعنبر نسارا اصل پیدا کن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

چه داروهایی مصرف کردید میشه بگید؟

چند وقت انجامش بدم؟

و اینکه روزی چندبار؟

ببخشید سوالام زیاد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از راهنماییت عزیزمچه داروهایی مصرف کردید میشه بگید؟چند وقت انجامش بدم؟و اینکه روزی چندبار؟ببخش ...

دارو که من فقط قرص سیبل( شبیه قرص ال دی هست از شب چهار پریودی خوردم بستش که تموم شد ول کردم پریود شدم باز دوباره بسته بعدی...)قرص سیبل هیچ ضرری نداره من دکتر و گفتم به عنوان قرص جلوگیری اگه دائمی بخورم عب نداره گف نه خوبم هست هورموناتو تنظیم میکنه خلاصه  استفاده کردم به مدت سه ماه خوردم. عنبر نسارا هم روزی یبار به مدت چند ثانیه تا یک دقیقه چهار یا پنج روز پشت سرهم دود بدی کافیه رفتم سونو گف رد شده وقتیم رد شد اصلا حالیم نشده بین پریودیم رد شده

امیدوارم که جواب بگیری عزیزم و اینکه طب سنتیم برو ببین راهکاری ندارن چون عمل واقعا سخته😣😢

ممنون از راهنماییت عزیزمچه داروهایی مصرف کردید میشه بگید؟چند وقت انجامش بدم؟و اینکه روزی چندبار؟ببخش ...

پولیپ من ۸ میلی متر بود اگه اشتباه نکنم رد شد توهم انجام بده ایشالا نتیجه میگیری چه قرصی خوردی اثر نکرده؟ اصلا دارو استفاده کردی عزیزم ؟