2777
2789

شبیه دخترایی که برای شکست عشقیشون ساعت ها گریه میکنن،یا شبیه اونایی که دنبال یه زندگی خوب با پسری ان که عاشقشه

همه اینا طبیعیه

منم گاهی ممکنه فکرم درگیر بشه اما در نهایت میدونم اونقدر برام مهم نیست فقط واسه پرت کردن حواس خودمه

من همش درگیر اینم چرا گذشتمو بد گذروندم و الان به هدفایی که میخواستم نرسیدم، چطور پدر و مادرمو خوشحال کنم،همش حسرت میخورم

و بدتر از همه ی اینا پیر شدن پدر و مادرم رو میبینم و نمیتونم متوقفش کنم

داشتن تمام عشق یه پسر و زیباترین رابطه عاشقانه در مقابل افکاری که نوشتم ذره ای اهمیت نداره 

و کاش اینجوری نبودم

کاربری دوستم فعلا دست منه

این چیزایی که گفتی چیزای کمی نیستن که بخوای فکر کنی دغدغه ی اونا کمتره

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انسان تو هر مقطعی ک هست درد هاش ب اندازه خودش بزرگن

من شکست عشقی رو تجربه کردم چیز کوچیکی نیست اتفاقا

حسرت ها و درد های ادم باهاش بزرگ میشن

اگر ب اهدافت میرسیدی قطعا الان تو همین حالت بودی چون چشمت هدف های بزرگتر رو گرفته بود و نارضایتی داشتی نسبت ب شرایط 

اگ‌ نمیتونستی ب اهداف بزرگترت برسی ک بدتر

حس میکردی بدبخت ترین ادم دنیایی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بروخداروشکربازاینطوری 

من اندازه آدم ۵۰ساله نشخوارفکری ودغدقه دارم 

باورت نمیشه اگه بگم به فکر زندگی نوه نتیجه هامم هستم 

شکست عشقیم خوردم 

ازصبح دنبال بدبختی ،هرچقدرمیدوم فایده ندارد بااین شرایط جامعه

هزارتا قرص میخورم تافقط بتونم بخوابم

هی مثل من که اصلا به فکر دوست‌داشتن شوهرم نیستم که منو دوست داشته باشه یا نه ،، حتی اگه خیانت کنه هم برام مهم نیست فقط به فکر اینم که عمرم رفت دارم پیر میشم تا وقتی جوون بودم و فرصت داشتم هیچ کاری نکردم چون خانوادم نذاشتن

هی مثل من که اصلا به فکر دوست‌داشتن شوهرم نیستم که منو دوست داشته باشه یا نه ،، حتی اگه خیانت کنه هم ...

اینکه خانواده حمایت نکنه خیلی بده

اما من چون حمایت میکردن و به حرف کسی گوش نمیدادم بیشتر ناراحتم 

زندگی به من یاد داد که آدما شبیه حرفهاشون نیستنحالا معلومه دغدغه خودت هست ونمی خای قبول کنی

قطعا همه به هر حال وارد رابطه میشن

منظور من این بود اولویتم نیست،خیلی چیزای دیگه برام مهم تر از اون رابطست