2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر😇همه جاریا باهم کارمیکنن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست
تو چیدن سفره و جمع کردن سفره و... کمک کنیا پاک کردن سفره و اینااز این قبیل کارای کوچیکولی خب نوبتی ک ...

ببین خیییلی میشیم 

خونشونم فکر کنم ۱۲۰ یا ده متر کمتر بیشتر باشه متراژش 😅😂

کیپپپ میشینیم غذامیخوریم تازه اونایی که کارمیکنن همونجا تواشمزخونه میشینن میخورن دوسه تابجه هم رو اپن 🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم همسرت ارزش وصلت با این گردان به این شلوغی و داشته باشه چون از خانواده شلوغ خیلی بدم میادمن جات بودم زیاد کار نمی‌کردم که وظیفه نشه.

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
ببین خیییلی میشیم خونشونم فکر کنم ۱۲۰ یا ده متر کمتر بیشتر باشه متراژش 😅😂کیپپپ میشینیم غذامیخوریم ...

ای جان😅😂

پس خیلی سخته ادم پا میشه جا پیدا نمیکنه جا به جا بشه

بیچاره اونایی که غذا درست میکنن برا اون همه ادم

چون مثلا جور نیس‌ چند نفر کمک کنن برا غذا یکی دو نفر باید درست کنن

ولی چه مادر بزرگ خوبیه اونهمه ادمو دعوت میکنه

حالاسه تابرادرشوهر مجردم دارم اوناهم زن بگیرن واویلا

ماشاالله الهی عمر باعزت خدا به مادرشوهرت بده ماشاالله ۸۰ سالشه ۳تا برادرشوهر مجردم داری... پدرشوهرت یه جا نفس واسه این بنده خدا نذاشته که.... الهی عروسی هرسه تا پسر و نوه نتیجه هاشم ببینه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
فقط دارم به این فکر میکنم که حتما جمع شاد و شلوغی هستین و خوش میگذره بهتون، ماشاءالله.اونوقت مال من. ...

والله شااادو نمیدونم چون هنوز کانل یخا باز نشده نمیزارمم یخاشو باز شه🤣😅

والله 

ولی شلوغو بله قبول دارم معمولا نزدیک هفتادهشتاد نفر هستیم هممون که جمع بشیم 

بابابخدا من ازون اخلاقاندارم

خیلی زشته ک تو جمعی ک همه دارن کمک میکنن یکی بقیه رو خنگ‌فرض کنه و کمک نکنه، منظورم ب شما نیست

چون فقط خودش انگشت نما میشه،کارهای مهمونی مگه چقدرِ، هرکی یکم از کار و انجام بده زود تموم میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم کار و ولش کن فقط بگو مادرشوهرت خودش یه تنه 11 تا بچه زاییده؟؟؟؟!!!!!!

قدیمیا زیاد میوردن بابا 

ایناعم آذری هستن کلا شلوغن

الان جاریای دهه چهل و پنجاهی من نفری پنج شیش تا بچه دارن  خب مادرشوهرم گه دهه بیست بوده اونم توروستا