2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر😇همه جاریا باهم کارمیکنن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست

فقط سعی کن خود واقعت باشی و خیلی عادی و خاکی کمک بدی .توهم مثل بقیه ...از همسرتم تشکر کن و بگو حواسم هست ک خسته نشم و انرژی اصلیم را بذارم برای جنابعالی 🤭😉

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چند سالتونه؟

من همسن نوه های مادرشوهرمم 

جاری اولیم ۱۵ سال از مامان من بزرگتره 😅

همینهای من که توممع هستن هی میگن فاطمه بشین پیش ما یا مثلا دارن تعریف میکنن باهام نمیشه بلندشم 

اونوقت اوناخونه مادربزرگ خودشونه یامثلا مادربزرگ شوهراشون ... ولی من عروسم جایگاهم فرق داره کار نکنم توچشم میاد 

از طرفی هم واسه کار کردن ادم زیاده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما قبلاً ک دورهم جمع میشدیم همگی‌ کمک میکردیم جز عروس کوچیکه که فکرمیکنه از فضا اومده و جدا از همه است خانم حس ملکه بودن داره از کنار پای همسرش تکون نمیخوره حتی یک سانت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شما چایی بعد شامو بریز هم تو چشمی هم کمک کردی ولی اینجوری هم که جیم بزنی میفهمن البته عقدی کسی فعلا بهت کاری نداره تازه عروسا رو همه انتظار دارن با شوهراشون جیک تو جیک باشن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
دوتا در میون کمک کنهر سه دفعه ای که میرین یه دفعه رو کمک کننوبتی کنید دیگه

کلاااا اون دوتا عروس اولی و سومی همه کارارو میکنن انگار جاافتاده 

حتی مهمونی پاگشای من جاری بزرگم از ۸ صبح رفته بودخونه مادرشوهرم ماکه رفتیم همش پلکاش سنگین بود واسه اینهمه ادم چهارمدل خورشت گزتشته بود فقط 

آذری هستن مرد سالارن کلاااا 

نمیدونم شوهراشون زورشون کردن یا خودشون از اول هی کارکردن اونجوری شده 

وظیفه نشده ها اگه نکنن احدی چیزی نمیگه ولی کلا انگار کاراون دوتاس بایکی از خواهرشوهرام

فقط دارم به این فکر میکنم که حتما جمع شاد و شلوغی هستین و خوش میگذره بهتون، ماشاءالله.

اونوقت مال من... 😔

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همین که تو سفره جمع کردن یا انداختن کمک کنی کافیه یاااا بعد شام برای همه چایی بریزی اینا خودش کلی تو ...

آهاااان خیر ببینی پذیرایی میوه و چای خوبه تو چشمه 

والا من ۲ ساعت هم ظرف بشورم شوهرم نمیبینه که قدرمو بدونه 

میخوام هی جلو چشمش برم بیام 

هم کار سبک تریه هم دیده میشه 

ای خدابرات بسازه 

کلاااا اون دوتا عروس اولی و سومی همه کارارو میکنن انگار جاافتاده حتی مهمونی پاگشای من جاری بزرگم از ...

خب اگه جا افتاده بینشون که دیگه نترس فکر خاصی درباره ت نمیکنن اگه کارم نکنی راحت باش

ولی گاها بهشون یه تعارف بزن فلانی جون خسته ای میخوای من بیام؟ در این حد

از حرفهای شوهرت خوشم نیومد ، کلا مگه یه مهمونی چقدر کار میخواد هر کی یه گوشه رو بگیره تموم میشه اسمش ...

میگه زیادن  ولشون کن کمک خواستن عروسای خودشونو صدابزنن 

زنداداشاشو میگه 

منم میگم خب عروساشونو اوردن مهمونی روشون نمیشه که بگن پاشو خونه مادرشوهرما کار کن 

من خونه ی ماددشوهره خودمه من بیشتر جایزه کمک کردنم