2777
2789
عنوان

تنها کسی که دارم خودم هستم و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 28 پست

یا برای خودت و بچه ها بجنگ و طوری رفتار نکن که همسرت جلوی دیگران خردت کنه 

به خودت برس برای بچه هات خرج کن 

جلوی خانواده خودت  و خانواده  همسرت بد شوهرت رو نگو 

خانمی کن 

یا هم جدا بشین خیلی بهتر از زندگیه که خودت و بچه هات توش غریبه باشن و بقیه آشنا 

بعدا بچه ها ضربه میخورن و سرزنشش  تا ابد برای شما میمونه  و حسرت اراده نکردن ها برای زندگی خوب تو دلتون میمونه و داغونتون میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد سخته منم فقط بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم 😔

منم والا 3 ماه ب 3 ماه با هم حرف هم نمیزنیم نکاه هم دیکه نمیکنیم از بس دعوا کردیم دیکه جفت مون خسته شدیم. ترجیح میدیم بی تفاوت باشیم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بااین رفتارهای مسخرش سخته همچین چیزی

خب همین دیگه خودم هم این راه رو رفتم. شوهرم از. این رو به اون رو شده. من بعد هفده سال جنگ و دعوا و سختی کشیدن با همین زندگیم رو نجات دادم 

منم والا 3 ماه ب 3 ماه با هم حرف هم نمیزنیم نکاه هم دیکه نمیکنیم از بس دعوا کردیم دیکه جفت مون خسته ...

منم بی‌خیالی دارم طی میکنم ولی بعضی وقتا دلم میخواد اینجوری نباشه زندگیم 

چقد سخته منم فقط بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم 😔

منم همین طور باج ها میده داده به خواهراش برادرش فقط من وبچه هاش براش مهم نیستن.من حتی به مشاورهم گفتم یکیش گفت طبیعی یکیش گفت مریض .یکیش اصلا باورنکرد این اخری هم گفت کهنه مغزه فقط حیف پول ندارم دوره هاشو برم

منم بی‌خیالی دارم طی میکنم ولی بعضی وقتا دلم میخواد اینجوری نباشه زندگیم

منم والا 15 سال دارم تلاش مبکنم دیگه وقتی نمیشه بیخیالی بهترین کار با دوتا بچه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم والا 3 ماه ب 3 ماه با هم حرف هم نمیزنیم نکاه هم دیکه نمیکنیم از بس دعوا کردیم دیکه جفت مون خسته ...

دعوا وجربحث وکتک کاری خیلی پیش اومده برام...آبرو ریزی راه انداخته منو مقصر کرده جلوی فامیل وخانوادش گفته این از شماها بدش میاد میگه پول نده بهشون ب پدر و مادرش گفته از شما بدش میاد میگه شمارو دور بینداز فقط ب اون توجه کنم همیشه خرابم کردع جلو همه

38سالشه مث 15ساله ها رفتار می‌کنه

خب هنوز سنش کمه مردا انگار چهل چهل و پنج سالگی به بعد یکم ادم میشن

من نمیدونم شوهر توعه تو بهتر میشناسیش سعی کن کم کم به خودت نزدیکش کنی و از مامانش دورش کنی ببین قلقش چطوریه با حرف خام میشه با ناز خام میشه با قهر با چی کم کم به خووت نزدیکش کن بعد تاثیرگذاریت روش بیشتر میشه میتونی یکم کنترل کنی که چیکار کنه نکنه