2777
2789
عنوان

پسر جذاب از دید خانم‌ها

112 بازدید | 19 پست

از دید شما خانم‌ها چه پسری جذاب هست؟

آیا قدش از اخلاقش بیشتر براتون مهمه

آیا پول نداشته باشه اذیتش می‌کنید یا دلداریش میدید

چقدر پول پرستید؟ 

مرفه بی‌‌درد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس میکنم ظاهرخیلی تاثیر نداره مهم اینه به دلت بشینه من تو دانشگاه از یکی خوشم میومد که بقیه میگفتن ظاهرش خوب نیست 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

پول فقط محض دارایی نیست 

نشون دهنده عرضه داشتن و زرنگ بودن و حامی بودن هم هست که زنها جذبش میشن 

اخلاق خیلی مهمه البته معمولا دخترا از پسر اویزون و دائما ابراز علاقه کنه کمتر خوششون میاد به قول بعضیا میگن بد بوی دوست دارن 

ولی جنتلمن خیلی مهمه که شعور داشته 

پول لازمه ی زندگی هست 

بنظرم کسی که پول نداره به فکر ازدواج و بچه نباشه فعلا و این هیچ ربطی به پول‌پرست بودن نداره,کسی که بخواد اهمیت پول رو انکار کنه و بگه فقط اخلاق و شخصیت و وفاداری مهم از نظر من ادم خیلی فهمیده ای نیست ، هرچیزی به اندازه مهمه .. قد مهمه که با خود ادم تناسب داشته باشه .. اخلاق مهمه .. پول هم مهمه

بذار مشخصات کراشمو‌ بگم 

درسخون همزمان کار میکنه (وضع مالی خوبی نداره)

فوق العاده احترام میذاره بهم 

دلگرم کننده مهربون فوق العاده مودب و باشخصیت اهل کتاب و شعر

خیلی دوس دارم شخصیتشو

برا هرکسی متفاوته.. یکی براش چهره مهمه.. یکی اخلاقو نمیبینه میگه فقط قدش بلند باشه.. در کل مرد زندگی اول اخلاق وخانواده خوب.. چهرش درحدی که به دل بشینه.. قشنگ که همش یه خوشکلتر پیدا میشه.. پول وخونه وماشین برا یه زندگی معمولی واروم لازمه دیگ..

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

اهل شعار نیستم خواهرانه میگم 

متاسفانه به شدت هم موقعیت اجتماعی ،پول ،ظاهر ،شخصیت برامون مهمه 

یعنی هرچقدر بیشتر روی این مورد کار کنید انتخاب های بیشتری دارین 

مخصوصا پول وموقعیت اجتماعی اینطورع که اگه واقعا اوکی باشه روی هر دختری بخواین متاسفانه میتونین دست بزارین

اهل شعار نیستم خواهرانه میگم متاسفانه به شدت هم موقعیت اجتماعی ،پول ،ظاهر ،شخصیت برامون مهمه یعنی هر ...

این برای همه صدق نمیکنه. برشخصع حاضرم با پسزی ازدواج کنم ک از لحاظ مادی ماشین و خونه نداشتع باشه ولی کار داشته باشه و‌ادم با جنم و کاری باشه و بقیه موارد باهم سازگلر باشیم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت