2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 25 پست
سلام تازه ازدواج کردین؟

نه ۷ ساله اوایل اینجوری نبود بعد بچه دار شدن خیلی سرد شد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دوستی، توی دوران دوستی اینجوری نبود، بعد ازدواج خیلی عوض شد

چند سال باهاش بودی ؟

دوست پسر منم دیونم بود یهو کم محلی می‌کنه لجباز شده منم بلاکش کردم ولی دلتنگشم الان

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
چند سال باهاش بودی ؟دوست پسر منم دیونم بود یهو کم محلی می‌کنه لجباز شده منم بلاکش کردم ولی دلتنگشم ا ...

۶ ماه دوست بودیم

شوهر منم توی دوستی همینجوری بود یه روز عالی بود یه هفته بی محلی میکرد، بزار بلاک بمونه، دو روز دلتنگی میکشی و بعد یادت میره ولی اگه باهاش بمونی یه عمر در عذابی

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

۳ ماه این کاری که میگم انجام بده هرروز بدون ناامیدی وقتی از سرکار اومد سلام و احوال پرسی گرم بکن ببو ...

اینا گفتنشون آسونه من ب شخصه تحمل ندارم حتی خودمم میدونم نباید اون حرفو بزنم و اشتباهه ب خودمم قول دادن نکنم اون کارو دقیق میرم اون کارو میکنم تازه بدترش

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
۶ ماه دوست بودیمشوهر منم توی دوستی همینجوری بود یه روز عالی بود یه هفته بی محلی میکرد، بزار بلاک بمو ...

خیلی دوسش دارم همش قیافش جلو چشمه 

یه نصیحت بهم بکن 

شوهر توام دوران دوستی ازت نود می‌خاست حرف جنسی زیاد میزد ؟ 

این هی میخاد منو تنبیه کنه تا ادب شم حرفشو گوش بدم 

الان ک بلاکع راحت ترم آخه دیگه چشم ب راع پیامش نیستم تا آخر شب بیاد یه حرف چرت بزنه غیب شه 

اصلا اینجوری نبود اگر ازم بیخبر میشد جنگ ب پا میکرد 🥲

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

شوهر منم همینه زیاد اهل حرف زدن نیست خیلی درونگراست  و من کاملا برعکسم اوایل همش من حرف میزدم الان دیکه منم حرفم نمیاد انقدر حرف زدم و با سکوت مواجه شدم که خودمم دیگه انگار حرفی برا گفتن ندارم 

واحد بغلیمون زن و شوهر انقدررر باهم حرف میزنن من خیلی حس خوبی میگیرم صداشون میاد  ولی شوهرم میگه اینا چقدر حرف میزنن 

۶ ماه دوست بودیمشوهر منم توی دوستی همینجوری بود یه روز عالی بود یه هفته بی محلی میکرد، بزار بلاک بمو ...

ب نظرت دو شخصیته نیست؟ 

شاید زیاد ب کارش فکر می‌کنه 

یا یه مشکلی داره آدم وقتی مشکلی داری پریشون میشی 

منم حس‌میکنم دوست پسرم ت کارش مشکلی داره ک اینجور میشه بعد میاد سر من خالیش می‌کنه میگه بیا قرارم نمی‌رم بدتر عصبی میشع

من باختن و بلد نیستم🐈🤍