2777
2789
عنوان

کسی که پنج شیش سال باهم بودیمو ول کردم و بعد یک ماه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
چرا به شدت نگرانم بعضی وقتا تا صبح بش فکر میکنم تنها کاری که میکنم اینه دست به دامن خدا میشم گوشیش ر ...

واییییی تو چقد منیییی😭😭 منم دقیقا پنج شیش سال با یکی بودم و یک ماه بعد کات کردم و الان همه ی نگرانیم همیینه..دارم دیونه میشم حتی نمیتونم از وضعیت الانم لذت ببرم 

بعد ما عقدیم هنوز خونه خودم نرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بش نگفتم میخام ازدواج کنم ولی بش گفتم دوست ندارم بلاکم کرد😂

😂😂

بیخیالش

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

واییییی تو چقد منیییی😭😭 منم دقیقا پنج شیش سال با یکی بودم و یک ماه بعد کات کردم و الان همه ی نگران ...

آره واقعا چقد شبیه همیم، نه زیاد نترس بعضی وقتا زیاد بترسی سرت میاد وقتی که این همه مدت گذشته اتفاقی نیفتاده ایشالا که دیگه نمیوفته

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
آره واقعا چقد شبیه همیم، نه زیاد نترس بعضی وقتا زیاد بترسی سرت میاد وقتی که این همه مدت گذشته اتفاقی ...

برای ما الان شیش ماه شده که کات کردیم 

شما چی

ببخشید فضولی نباشه ..چون خیلی شییح همه شرایطمون میپرسم 

فقط یه سوال ببخشید 

چطور میشه پنج یا شش سال بدون هیچ نسبتی با کسی ارتباط داشت؟ مثلا اگر قصد ازدواج باشه و من باب آشنایی فوقش مثلا یه ماه دوماه تا شش ماه  اگر مراسم عروسی مهیا نشد فوقش مراسم عقد یا محرمیت تا استیبل شدن وضعیت اقتصادی 

در طول این پنج سال اگر نسبتی نداشتید چه کاری با هم داشتید؟ مثلا فقط ۵سال گردش میرفتید؟ یا با موبایل در ارتباط بودید کافه می‌رفتید چه کاری میکردی؟

برای ما الان شیش ماه شده که کات کردیم شما چیببخشید فضولی نباشه ..چون خیلی شییح همه شرایطمون میپرسم

من نه ماه تقریباً ولی قبلشم همش دعوا میکردیم یکی از این روزای آخرم بم گفت اگه یه روز ازدواج کنی تو روز عروسیت خودمو میکشم

فقط یه سوال ببخشید چطور میشه پنج یا شش سال بدون هیچ نسبتی با کسی ارتباط داشت؟ مثلا اگر قصد ازدواج با ...

دو سال فقط مجازی باهم بودیم بد دیگه که مدرسم تموم شد میرفتیم سر قرار رابطمونم پایش ازدواج بود ولی اون زیاد شرایطشو نداشت 

وقتی بعداین همه سال کاری واسه بدست اوردنت نکرد پس بدون زندگیتم براش مهم نیس عزیزم بیخیالش چون اون مق ...

دقیقاً برا همینم زود ازدواج کردم الانم حس خاصی بش ندارم فقط نگرانم