الان نه ماه هست از این ماجرا میگذره و من هیچ حسی بش ندارم خیلی رفتاراش عوض شده بود این اواخر مصه قبل دوستم نداشت وقتی که خاستگار برام اومد بش پیام دادم هرچی عکس و فیلم ازم داره پاک کنه بش گفتم دیگه دوست ندارم اونم گفت اگه ازت استوری چیزی نبینم دیگه همرو پاک میکنم منم همون لحظه تموم برنامه هامو با اون خط پاک کردم و کلا خطمو عوض کردم و جواب مثبت دادم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اشتباه کردی قبل اینکه قبلی رو کامل فراموش کنی، با جدید ازدواج کردی. تبریک نمیگم بهت، تسلیت عرض میکنم. فاتحه ی رابطه ی جدیدتو از همین الان بخون چون پسر مردم احمق نیست، کم کم میفهمه دوسش نداری. تو هم ذره ذره نابود میشی کنار کسی که حسی بهش نداری. شوهر من دقیقا موقع ازدواج این کارو کرد، عاشق یکی دیگه بود، قبل اینکه فراموشش کنه، اومد منو گرفت .منم از همه جا بیخبر. دلو دادم بهش. اما اون دلی نداشت که بهم بده.الان پنج ساله شب و روز دعوا داریم باهم.