2777
2789
عنوان

کسی که پنج شیش سال باهم بودیمو ول کردم و بعد یک ماه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط تو ذهنمه

کار خوبی کردی آفرین 

انشاالله همیشه خوشبخت باشی .نگران نباش به مرور از ذهنت پاک میشه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
نه فقط تو ذهنمه

یاد سرد بودنش بیفت و‌دیگه حتی تو ذهنتم نیارش

وقتی گقتی تموم کنیم ناراحت نشده ؟

خنثی بود؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

اشتباه کردی قبل اینکه قبلی رو کامل فراموش کنی، با جدید ازدواج کردی. تبریک نمیگم بهت، تسلیت عرض میکنم. فاتحه ی رابطه ی جدیدتو از همین الان بخون چون پسر مردم احمق نیست، کم کم می‌فهمه دوسش نداری. تو هم ذره ذره نابود میشی کنار کسی که حسی بهش نداری. شوهر من دقیقا موقع ازدواج این کارو کرد، عاشق یکی دیگه بود، قبل اینکه فراموشش کنه، اومد منو گرفت .منم از همه جا بیخبر. دلو دادم بهش. اما اون دلی نداشت که بهم بده.الان پنج ساله شب و روز دعوا داریم باهم.

منم دقیقا همین کار تورو کردم الانم نگران اینم مشکلی برام ایجاد کنه و یا بیاد به شوهرم بگه تو نگران ا ...

چرا به شدت نگرانم بعضی وقتا تا صبح بش فکر میکنم تنها کاری که میکنم اینه دست به دامن خدا میشم گوشیش ریست بشه همه پاک بشن 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
چند سال گذشتهمیدونی من خیلی دوسش داشتم،بینهایت خودشم میدونست ،اخ میمردم واسش

ارزش فکر کردن ندارن بنظرم پسری که دختریو دوست داشته باشه به هر نحوی به دستش میاره

منم همینطور اصلا مطمعن نیستم پاک کرده یا نه🥲

چه عکسایی داشتی؟

میتونم خصوصی باهات صحبت کنم؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

یاد سرد بودنش بیفت و‌دیگه حتی تو ذهنتم نیارشوقتی گقتی تموم کنیم ناراحت نشده ؟خنثی بود؟

بش نگفتم میخام ازدواج کنم ولی بش گفتم دوست ندارم بلاکم کرد😂