2777
2789
عنوان

کسی که پنج شیش سال باهم بودیمو ول کردم و بعد یک ماه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
من نه ماه تقریباً ولی قبلشم همش دعوا میکردیم یکی از این روزای آخرم بم گفت اگه یه روز ازدواج کنی تو ر ...

حقیقتا من توی عشق باختم نمی‌خوام دیگه زندگیمم ببازم 

ما بار آخر خودش منو نخواست و کلی توهین و حرف زد که برو نمیخوامت ..بهشم گفتم ازدواج میکنم و اونم بعد از من یکبار رل زده ولی چندباری پیام داده و طلب بخشش کرده ...ترس کل وجودمو گرفته..فقط کارم شده دعا و دعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا من توی عشق باختم نمی‌خوام دیگه زندگیمم ببازم ما بار آخر خودش منو نخواست و کلی توهین و حرف زد ...

باهم بیرونم رفتید؟ نه اصلا نباز زیادم نترس چون رل زده فک نکنم دیگه بیاد سراغت عشق کیلو چند عشق بعد ازدواجم به وجود میاد اتفاقا اینبار از راه درستش

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
دو سال فقط مجازی باهم بودیم بد دیگه که مدرسم تموم شد میرفتیم سر قرار رابطمونم پایش ازدواج بود ولی او ...

شرابطه که چه عرض کنم 

قصدش فقط رابطه بوده واگر میخواست زودتر میومد با شما لااقل یه محرمیتی حالا نگفتیم عروسی ،می‌کرد 

آدم بی غیرتی بوده  و همچنین عیاش 

برای شما آرزوی خوشبختی دارم فقط مطمئن بشید از شما هیچ عکسی نداره و راه ارتباطی با همسر شما نداشته باشه.

باهم بیرونم رفتید؟ نه اصلا نباز زیادم نترس چون رل زده فک نکنم دیگه بیاد سراغت عشق کیلو چند عشق بعد ا ...

ما آره زیاد بیرون رفتیم عکس و .. داره ازم حالا پاک کرده یا نکرده خدا میدونه 

بخدا عشق فقط شوهر آدم..کسی که چند سال باهامون بوده و کاری نکرده به هم برسیم اسمشو نمیشه عشق گذاشت

الان رل سابقتون از اینکه ازدواج کردید با خبره ؟؟

من با خبر نیست ترس اینو دارم که باخبر بشه واکنشش چیه

شرابطه که چه عرض کنم قصدش فقط رابطه بوده واگر میخواست زودتر میومد با شما لااقل یه محرمیتی حالا نگفتی ...

آره دقیقاً پسری که دختریو میخاد فقط به ازدواج با اون فکر میکنه نه به عنوان یه دستمال کاغذی... از اینکه عکس ازم داره یا نه مطمعن نیستم ولی دیگه زیادم نمی‌ترسم ایشالا که هیچی نمیشه

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂