معلومه که میخوام ملکوتی که حضور پدر رو حس کنی جایی که بیشتر از هر وقتی بهش نزدیک باشی و نورش همه جا ...
پدر کیه
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
آره دوست داشتم وجود داشت اما فرق داشت با اون توضیحاتی که دادن. اونقدر عذاب خیلی بده و اونقدر خوشی هم ...
دیگ بالاتر از قران که نیست توصیفات بهشت و جهنم کامل تو قران اومده
بعدم خدا از سر ظلم به بنده ای جهنم و عذاب و نمیده اون عذاب عکس العمل اون عمل بنده تو دنیاس مثل مادری که به بچش میگه به بخاری دست نزن دستت میسوزه حالا بچه بگه نه مامان مهربونه دستم نمیسوزه که اینجوری نیست بچه دست بزنه دستش میسوزه مادرم دلش میسوزه فقط دلداری میده خدا هم چون عادله اول مهربونیشو نشون میده بعد عدالتش
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
مستقیم از خود خدا بخواه اینجوری قشنگتره ....البته نظرو عقیده شما هم محترم💙
اره من خیلی چیزارو از خدا خواستم بهم داده اما خیلی وقتا هم اهلبیت واسطه کردم اونجا هم جواب گرفتم و مطمئنم رو سفیدی اونا پیش خدا بیشتر خریدار داره تا من بنده رو سیاه
تعجب میکنم ...وقتی الله متعال هست چرا از بنده خدا همه چیو میخوان واقعا درک نمیکنم
برا اینکه این بنده خدا ،جز بندگان برگزیده و خاصه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)