2777
2789
عنوان

تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابن پلنگارو از نزدیک ببینی با بوی گندشون عقت میگیره دیدم که میگمبهداشت و بوی خوب و همیشه عطر زده داش ...

یعنی تیرگی که پیش اومده براش مهم نیست؟ 

روم نمیشه ازش سوال کنم😫

اخه انقدر اینستا پلنگ نشون میده من واقعا اعتماد بنفسی ندارم میترسم با اونا مقایسه شم صابون زردچوبه گ ...

منم وقتی نگا میکنم اعتماد به نفسم میاد پایین ولی باید قبول کنیم که بدن اوناهم اونجوری نیست واقعا و فتوشاپه.انشالا که اثر کنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
یعنی تیرگی که پیش اومده براش مهم نیست؟ روم نمیشه ازش سوال کنم😫

منم اوایل فکر میکردم وای نامزدم ببینه چی میشه با اینکه من لیزر کردم

وای فلان وای فلان هنوزم درگیر تیرگیشما ینی فکر نکن فقط خودتی ولی انقدر سر روشای مختلف درد کشیدممممم درد زیاد که گفتم همینه که هست😂😂کلک مرغابی هست کرم پودر گریم ۲۴ ساعته بزن گاهی اگه تو مخته ولی به مرور حساسیتت کم میشه

باور کن مردا فقط به یه چیز فکر میکنن😂😂😂😂مثل ما درگیر تیرگی و ترک و اینا هم نیستن

درد منم هست توروقران اگه راهکاری دارین بگین ‌ من حللا باز مجردم ولی دلم نمیخواد ازدواج کنم سر همین

کشاله ران و بیکینی رو من از وقتی بحث رابطه باز شده دارم دنبال میکنم مثل اینکه با کرم هایه لایه بردار و استفاده نکردن از ژیلت و لیزر کردن میشه اوکیش کرد

منم اینجوریم و شوهرمم همش مسخرم میکنه یا تیکه میندازه👩🏻‍🦯

مشکلی نداره که عزیزم پولشو ازش بگیر و برو بهترین کلینیک اوکیش کن من خیلی وقته درگیرم و همش درحال مطالعه راجبشم تازه متوجه شدم که اکثریت درگیر همین موضوع هستن و اینکه عادیه

منم اوایل فکر میکردم وای نامزدم ببینه چی میشه با اینکه من لیزر کردموای فلان وای فلان هنوزم درگیر تیر ...

اولین رابطم شیو نکرده بودم همش میگفت نه من با پشم دوسدارم😫😂به شوخی میدونم که تیرگی رو هم به روم نمیاره ولی میترسم پیش خودش طور دیگه ای فکر کنه

کشاله ران و بیکینی رو من از وقتی بحث رابطه باز شده دارم دنبال میکنم مثل اینکه با کرم هایه لایه بردار ...

من چیزی روم جواب نمیده . مشکل هورمونی دارم از طرفی مقاومت به انسولین دارم همین باعث تیرگیه . دوتا چیزیشم که بافث تیرگیمه راه حل و راه درمان نداره . من انقد سر زانوهام تیرس که کلا لباس باز تو مراسمات دلم میخواد بپوشمم نمیتونم ... من شنیدم لیزر کربوکسی و اینا خوبع . حالا نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ولی شنیدم تاثیر داره

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️