2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو روزه که نمیشه ولی گاتیو شنیدم خوبه ولی نخریدم خودم .کرمای لایه بردار هم هستن که میگن بیکینی زیر بغل نزنین و زانو اینا بزنین

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بار اول خاموش بود اخه به اصرار من که شیو نکردم نمیدونم چرا جدیدا تیره شده

شده که شده 

این حرفا رو جلوی اون نزنی هااااا

خیلی هم عالی هستی 

خودت اینطور فکر کنی و استرس داشته باشی وای به حال بقیه 

اعتماد بنفس داشته باش

یعنی چیز عادی ای هستش؟😫

آره بابااا

بنظرم سنتون کمه 

مردها که به اینچیزا توجه نمیکنن 

اعتماد به نفس هستش که آدم رو زیبا میکنه 

در کنارش اگر حساسی دنبال درمان اون قضیه هم باش ولی من مطمئنم وسواس الکی گرفتی

ممنون عزیزم❤

اینم بگم خودم تجربمو بهت میگم.مردا خیلی چیزا براشون اهمیت نداره منم اوایل میگفتم وای بدنم تیرس یا پوستم ترک خورده نمیخواستم نشون بدم ولی اون اصلا واسش مهم نبود و تا حالا هم چیزی بهم نگفته که تیرس و فلان.ولی چاقی رو خیلی زود میگه🤦‍♀️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اینم بگم خودم تجربمو بهت میگم.مردا خیلی چیزا براشون اهمیت نداره منم اوایل میگفتم وای بدنم تیرس یا پو ...

اخه انقدر اینستا پلنگ نشون میده من واقعا اعتماد بنفسی ندارم میترسم با اونا مقایسه شم صابون زردچوبه گرفتم نمیدونم خوب باشه یا نه