2777
2789
عنوان

تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
اولین رابطم شیو نکرده بودم همش میگفت نه من با پشم دوسدارم😫😂به شوخی میدونم که تیرگی رو هم به روم نم ...

من کیوسوییچ و کربن تراپی انجام دادم تغییری نکرد

کلی کرم زدم فایده نداشت 

ینی لیزر فایده نداره اخرش دستگاه میکرونیدلینگ تو خونه داشتم ازینا که سوزن میخوره ،زایلاپی زدم با این دستگاهه کاری میکنی که به خون بیفته هر ناحیه ای که مبخوای مثل صورت یا بیکینی

بعدش رویه میبنده چون زخم شده بعد یکی دو هفته اون کنده میشه و پوست جدید میاره که تیره نیست البته کرم ترمیم کننده باید بزنی اگه استانه تحمل خوبی داری برو کلینیک دکترای زنان هم انجام میدن

من چیزی روم جواب نمیده . مشکل هورمونی دارم از طرفی مقاومت به انسولین دارم همین باعث تیرگیه . دوتا چی ...

عزیزم تیرگی زانو به خاطر خشک بودن اون ناحیه هستش که اگه یه مدت مرطوبش کنی اوکی میشه بعدشم وقتی خودت میدونی مشکل هورمونی داری انقدر خودتو درگیرش نکن اگه خیلی اذیتی لیزر کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کسی ازدواج کن ک عاشقت باشه همونجوزی ک هستی دوست داشته باشع هستن مردایی ک زنشونو همونجوری ک هست دو ...

موردش پیدا میشه من رد میکنم ... میترسمم دیگه از این موارد پیدا نشن که واقعا دوسم داشته باشن . ولی خودم اعتماد به نفس ندارم به حدی که یه مدت شب و روزم غر زدن و گریه بود😂واقعا حس بدیه 

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️

موردش پیدا میشه من رد میکنم ... میترسمم دیگه از این موارد پیدا نشن که واقعا دوسم داشته باشن . ولی خو ...

درکت میکنم 

ولی دیگ انقد سخت نگیر بابا 

من اعتماد بنفس خیلیییی داشتم اما شوهرم رید ب همه چی 

الان ندارم

عزیزم تیرگی زانو به خاطر خشک بودن اون ناحیه هستش که اگه یه مدت مرطوبش کنی اوکی میشه بعدشم وقتی خودت ...

اره زانوهام شدیدا خشکه عین کویر😂اعتماد به نفسمو اورده پایین یه خواستگاری داشتم با موقعیت های خوب رد کردم سر این قضیه... لیزر هم راه نیست که کامل از بین بره خیلیا هم میگن تاثیر نداره 

درکت میکنم ولی دیگ انقد سخت نگیر بابا من اعتماد بنفس خیلیییی داشتم اما شوهرم رید ب همه چی الان ندارم

خیلی حس بدیه اینکه شریک زندگیت بخاطر چیزی که دست خودت نیست مسخرت کنه درکت میکنم عزیزدلم . کاش میشد باهاش حرف میزدی میگفتی که ناراحتت میکنه 

اره زانوهام شدیدا خشکه عین کویر😂اعتماد به نفسمو اورده پایین یه خواستگاری داشتم با موقعیت های خوب رد ...

شاید اون خواستگارتم یه نقصی تو بدنش داشته این و با اون خط میزدی من کشاله رانم جدیدا تیره شده قبل هم رنگش دو سه درجه تیره تر بود ولی نه در این حد بیکینی ام فکر کنم به خاطر استفاده از ژیلت باشه اون وسط مسطا ام که برا اکثریت تیرس😂🤦🏻‍♀️

شاید اون خواستگارتم یه نقصی تو بدنش داشته این و با اون خط میزدی من کشاله رانم جدیدا تیره شده قبل هم ...

من همش فکر میکنم فقط خودم تیره ام بقیه بلوری ان سر همین عصبی میشم😂بابا بیخیال کسی که بخادت سر رنگت ولت نمیکنه که مگه میخواد با رنگ بیکینیت ازدواج کنه اخه . اصن اگه بخواد چیزی بهت بگه همون بهتر ک نباشه تو زندگیت . حالا انگار خود مردا سفید برفین🤣🤣

فعلا لیزر نمیتونم برم بدنم به نوره حساسیت داره وکسم خیلییی درد داره مجبورم

ببین منم فعلا با تیغ شیو میکنم اصن قبلا تیره نبود و بدست با کل بدنم بود اما الان چند درجه تیره تر شده موندم چکار کنم که خوب بشه و بدتر نشه

من همش فکر میکنم فقط خودم تیره ام بقیه بلوری ان سر همین عصبی میشم😂بابا بیخیال کسی که بخادت سر رنگت ...

انقدر پلنگ زیاد شده مردا فیلم و عکس خوبشو دیدن انتظارشون رفته بالا🤦🏻‍♀️💔