اینو دیگه بچه هم میدونه برای کسی که مشکل گوارشی داره استفاده از روغن غدقن و زیتون هست تو رژیمم نوشته زیتون بخور میگم نمیتونم میگه خب روغن کنجد بخور اینم به درک من افت فشار دارم یعنی کلا فشارم بین ۷ تا ۸/۵-۹ هست انقد غذام کمه علاوه بر گشنگی فشارم میوفته سرکارم فعالیتم خیلی خیلی زیاده میان وعده های مسخره ش من باید کربوهیدراتم روبیارم پایین که اختلالات گوارشیم از بین بره کولیت شدید روده و رفلاکس دارم کل رژیمم پره کربوهیدراته رژیمم تنوع هم نداره من آندومتریوز گرید ۴ دارم باید فیبر کمتری بخورم صبحانه ش فقط پنیر و تخم مرغه و نون تست هست فقط از برنج قهوه ای راضیم کل نی نی سایت گفتن عالیه راضیم ولی ب درد من نخورد اللن از ماچا خریدم خیلییی میان وعده ها و غذاهاش زیاده ولی پره پروتیینه من کمتر میخورم چون غذاهاش و میان وعده هاش برام زیادن معدم سنگین میشه همه این چیزا و مشکلاتم رو به دکتر گفتم ولی فایده نداشت الان یه باقلوا خوردم یه جون به جونم اضافه شد😁 مردم از گشنگی و بی حالی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اسهال میشم نمیتونم روغن بخورم حتی سرخ کردنی رو کم میزنم
شوالا بنظرم مثل رژیم هایی که اکثر متخصصها میگن هست اگه میخوای لاغر شی باید چیزی که ویتامین و مواد معدنی زیاد به نسبت کالری کم داره بخوری اینطوری انرژیت هم نمیفته راستی برنج قهوه ای چه مارکی خریدی؟ سبوس داره یا خودش قهوه ایه؟