2777
2789

انلاین گرفتم اصلا توجه نکرده به حرفام 

اینو دیگه بچه هم میدونه برای کسی که مشکل گوارشی داره استفاده از روغن غدقن و زیتون هست تو رژیمم نوشته زیتون بخور میگم نمیتونم میگه خب روغن کنجد بخور اینم به درک من افت فشار دارم یعنی کلا فشارم بین ۷ تا ۸/۵-۹ هست انقد غذام کمه علاوه بر گشنگی فشارم میوفته سرکارم فعالیتم خیلی خیلی زیاده میان وعده های مسخره ش من باید کربوهیدراتم روبیارم پایین که اختلالات گوارشیم از بین بره کولیت شدید روده و رفلاکس دارم کل رژیمم پره کربوهیدراته رژیمم تنوع هم نداره من آندومتریوز گرید ۴ دارم باید فیبر کمتری بخورم صبحانه ش فقط پنیر و تخم مرغه و نون تست هست فقط از برنج قهوه ای راضیم کل نی نی سایت گفتن عالیه راضیم ولی ب درد من نخورد اللن از ماچا خریدم خیلییی میان وعده ها و غذاهاش زیاده ولی پره پروتیینه من کمتر میخورم چون غذاهاش و میان وعده هاش برام زیادن معدم سنگین میشه همه این چیزا و مشکلاتم رو به دکتر گفتم ولی فایده نداشت الان یه باقلوا خوردم یه جون به جونم اضافه شد😁 مردم از گشنگی و بی حالی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اسهال میشم نمیتونم روغن بخورم حتی سرخ کردنی رو کم میزنم

شوالا بنظرم مثل رژیم هایی که اکثر متخصصها میگن هست اگه میخوای لاغر شی باید چیزی که ویتامین و مواد معدنی زیاد به نسبت کالری کم داره بخوری اینطوری انرژیت هم نمیفته راستی برنج قهوه ای چه مارکی خریدی؟ سبوس داره یا خودش قهوه ایه؟

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

شوالا بنظرم مثل رژیم هایی که اکثر متخصصها میگن هست اگه میخوای لاغر شی باید چیزی که ویتامین و مواد مع ...

برات فرستادم عکس برنامه غذایی هم فرستادم گفته بزودیمنتشر میشود 

برند برنج هاتی کارا از گروه گلستان هست 

سبوس داره و قهوه ایه کمی خشکه من غذا نمیتونم بجوئم چون ایمپلنت کردم با ماست درستش میکنم هم نرمه هم مزه ش عوض نمیشه

شوالا بنظرم مثل رژیم هایی که اکثر متخصصها میگن هست اگه میخوای لاغر شی باید چیزی که ویتامین و مواد مع ...

اینو گفته ۴ قاشق اخه لعنتی 😕

به گفته خودش هر هفته ۱ کیلو کم میشه ☹️

برند برنجم هاتی کارا از زیر برندهای گلستان هست