2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا میگن سزارین شدیم دو دیقه بعدش پشتک زدیم ، یا طبیعی میشن میگن رو هوا زاییدیم 

بنظرم هیشکی درست راهنمایی نمیکنه برو اینستا پیج ماماها زیرش میان از تجربه هاشون میگن نزدیک به واقعیته

🤍🌱

من دوبار سزارین شدم 

بشدت راضی هستم 

کار خاصی نمیخواد بکنی فقط اگه بی حسی هستی موقع عمل حرف نزن و سرتو تکون نده که بعدا سردرد و کمر درد نشی همین

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من دوبار 

بار اول بیحسی اورژانسی بچه مدفوع کرده بود تو شکمم ۳۳هفته بودم آمادگی نداشتم خیلی درد کشیدم 

بار دوم بیهوشی و ۳۸هفته و با هماهنگی و پمپ درد داشتم هیچی متوجه نشدم 

الانم باردارم اگه خدا کمک کنه انتخابم بیحسی همراه با پمپ درد هست امیدوارم عجله نداشته باشه و سر وقت بیاد 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من تجربه زایمانم عالی بود اول برام سوند گذاشتن بعد رفتم اتاق عمل گفتم برام پمپ درد بزارید بیحسی زدن اصلا درد نداشت احساس کردم پاهام داغ شد و دیگه احساسی نداشتم بعد عمل هم اصلا درد نداشتم وقتی میخواست شروع شه درد یه دکمه رو سرمم بود میزدم پمپ درد بود ، دردم کم میشد راه رفتنی یکم ضعف داشتم کم مونده بود بیافتم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو بار 

بنظرم خیلی خوب بوده

حداقل نسبت ب طبیعی مضخرف خیلی بهتر بود 

شیاف واسم پرستارا زدن برا درد

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من بار اول خوب دومی خیلی سختسومی بدنبود

چرا دومی سخت بود به نظرت چیش با زایمان اولت فرق داشت؟ دردت بیشتر بود ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اینجا میگن سزارین شدیم دو دیقه بعدش پشتک زدیم ، یا طبیعی میشن میگن رو هوا زاییدیم بنظرم هیشکی درست ر ...

من چهاربارطبیعی زایمان کردم و واقعامیگم باراخرمردم حتی همین امروزصبح بایاداوری درداش کلی گریه کردم دردام همش بیست دقیقه بوداماتوهمین بیت دقیقه مردم ولی بااین وجودحاضرنیستم سزارین کنم ب خاطرعوارض بعدش.