2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چون جای اون دندون اگه استخون بیاد و بسته بشه نمیشهحداکثر ۶ماه بعد از کندن دندون باید ایمپلن ...

دیدم بعداز ۳ سال ایمپلنت کرده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نه عزیزم چون جای اون دندون اگه استخون بیاد و بسته بشه نمیشهحداکثر ۶ماه بعد از کندن دندون باید ایمپلن ...

چرا میشه عزیزم 

با پیوند استخوان انجام میشه چون استخوان اون قسمت تحلیل شده

اگر استخوان تحلیل نره بله دکتر ارتو میگفت س سال بعد کشیدن دندان استخوان تحلیل میره من بخاطر مشکلم کلا دندان نیشم در نیومد دندون ۲ هم نداشتم اقتضاح تحلیل رفته حتی اذر پیوند شدم عمل سختی بود هنوز قوس فکم خوب نشده نمیدونم میتونم ایمپلنت کنم یا نه بازم جراحی دارم.

حتی اگر ریشه ست بذار باشه تا پول دستت بیاد سریع بتونی ایپلنت گنی ۴ ۵ سال دیره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

استخوان ک نمیاد استخوان تحلیل میزه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دیدم بعداز ۳ سال ایمپلنت کرده

اگه دندون بشکنه و ریشه ش باقی بمونه هر وقت بخواد می تونه ایمپلنت کنه

چون اون ریشه فضای ایمپلنت رو نگه می داره

ولی اگه بکشه بستگی به استحکام لثه و حای دندون ممکنه ایمپلنت خیلی سخت بشه...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.