2777
2789
عنوان

امروز دخترخالم اومدخونمون گوشی شو دیدم شاخ دراوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 82 پست
حالا من هنوز بعد چند سال زندگی با شوهرم روم... نمیشه خدااا😑

😐من لخت جلو آینه هم نمی‌رم هیچوقت نتونستم اونایی که اینجور عکس میگیرن رو درک کنم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نود کامل بود ۲۰ تا اینا فرستاده بود به پسره ، پسره ام برای من فرستاد منم بهش گفتم که نکن اینا

نودکامل یعنی چی؟

من ۲۸سالمه معنی این رونمیدونم اونوقت دختر۱۱ساله.

من دیگه چقدرپرتم🤣

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین باره از نینیسایت سرم گیج میره...

خیلی دیر دچار سرگیجه شدی 😂😂😂

ماها چند ساله زیر سرُمیم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

تاسف

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
فقط ننه ی کسخولش که پشت دخترش در اومد... معلومه مادره هم اهلش بوده

آره مامانش خیلی یمدلی بود میگفت خوب کاری کرده تو ترسوندیش داشته سکته میکرده و فلان

بخدا من میترسیدم عکساشو پخش کنن خیلی ناجور بود چون ...