2777
2789
عنوان

کلاه برداری باشگاه مشتریان ساو

175 بازدید | 10 پست

من نمیدونم نی نی یار محترم چرا این تاپیکیا رو میترکونه الان که از ما پول بردن زدم تو نی نی سایت و همه تایپیکاش ترکیده اگه نترکیده بود میومد بالا و پول ما هم نمیرفت

خانمای محترم این شرکت دروغ گو و کلاه برداره با پیش شماره 0219100 زنگ میزنن و وعده فلان محصولو میدن میگن ۱۰ تومن پول بریز و ی مشت جنس آشغال میفرستن

الان من تو اینترنت نطرات مردمو خوندم بعد به زنه میگم این همه آدم گفتن ازشون کلاه برداشتین بعد پیام داده هر کس نظری داره😊

خلاصه اینکه مواظب باشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر بنده خبر نداشت هر چی گفتم گوش نداددرست صحبت کن

نگفتی پدرت خودت اول درست صحبت کن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یعنی زدن زدن گفتن ۱۰میلیون بدیدجنس بفرستیم یاگفتن برنده شدیدیه مبلغوواریزکنید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خود فتا چندبار اعلام کرد هر پیامک لینک و زنگی ک میگن چیزی برنده شدی جنسی می‌فرستم و غیره همش کلاهبرد ...

آره پدرم گوش نداد

اینم ما تو بازار بودیم زنگ زددد و نیم ساعت مخ ایشونو خورد

یعنی زدن زدن گفتن ۱۰میلیون بدیدجنس بفرستیم یاگفتن برنده شدیدیه مبلغوواریزکنید؟

گفتن برنده ۶۰ میلیون شدید ی سری جایزه و ۱۰ تومن برای سرخ کن 

وسایل که اومد دیدم سرخ کن تو اینترنت ۲ الی ۳ تومن بیشتر نیست