2777
2789

من تازه از نامزدم جدا شدم  و اصلا حالم اینا خوب نبود هنوزم دوسش دارم... خلاصه یروز توی صف تاکسی بودم شب دعوامم شده بود با همین نامزده بعد یه اقاهه خیلی متشخص گفت میخواین اسنپ بگیریم نصف کنیم گفتم اره تو سرما واینستم

خلاصه از اون شب اومد خیلی مودبانه گفت میشه شمارتونو داشته باشم گفتم نه بعد کارتشو داد

منم یه روز صحبت کردم باهاش ولی دیدم نمیتونم بهش گفتم و بعدش بلاک دوباره دیروز پیام داده بود ک میشه ببینمتون هرجور ک شده منم رقتم بعد دانشگاهم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم رفتم یه سر باهاش کافه که ول کنه و بگم نه

دوساعت نشست حرف زد هرچی گفتم قبول کرد 

اینم بگم خیلییی ازم بزرگ تره و من هیچجوره نمیتونم کنار بیام با اختلاف سنیش

توی یه شرکت خیلی خوب مدیره یه بخشیه وضعش خوبه ماشینشم مدل بالاعه

بعد برام گل گرفته بود و یه شکلات بزرگ خارجی ، من همینجوری موندم واقعا چی بگم بهش چیکار کنمممم

عزیزم عادیه توی اون صف چون تاکسیا دیر میانبعد یه نفر دیگه هم بود اون موقع سه نفر یودیم

مدیر یه شرکت خوب تو صف تاکسی؟؟

پول اسنپ نصف نصف؟؟

من هرچی مدیر دیدم به کمتر از ماشین خودشون نگاهم نمیکنن 

دروغ گفته بهت

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
عزیزم عادیه توی اون صف چون تاکسیا دیر میانبعد یه نفر دیگه هم بود اون موقع سه نفر یودیم

معمولا آدم حسابی و جنتلمن از این پیشنهادات نمیدن، پرستیژ و پایین میاره برای یه آقا 

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد
مدیر یه شرکت خوب تو صف تاکسی؟؟پول اسنپ نصف نصف؟؟من هرچی مدیر دیدم به کمتر از ماشین خودشون نگاهم نمیک ...

کارت ویزیتشو دیدم واقعی بود و پیج ایستاشو پیدا کردم

گفت بعصی روزا برای طرح ترافیک نمیاره ماشین

دیروز ماشین اورده بود