2777
2789
عنوان

چطور با خیانت شوهرتون کنار اومدین جداشدین یا ن الان رابطتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 82 پست
چرا رابطه ای که الان میدونی خیانت هست با اوردن بچه درست میشه؟؟؟الان فهمیدی خیانت هست آگاه باش و بچه ...

خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن   و زندگیمو خراب نکنم نمیدونممم

برا من اون اوایل خیلی جدی بود .حالم خیلی بد بود ولی خب گفت تکرار نمیکنم و دیگه تکرار نکرده شکر خدا.الان دیگه کلا از یادم رفته یه جورایی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه خیانت جایی برای بخشش هم میذاره ؟

شوهر عنم تو اسنپ کار میکنه از اونجا با دختره تلفنی حرف زده هی بهش پیام داده ..دوروز بود ک آشنا شدن نگفته بود ک متاهله شوهر عنم من سر مچشو گرفتم زود آیروشون بردم

با یه زن شوهر بچه دار فوق داغون و زشت اینکارو کرد اونم سال اول ازدواج گردن من که شک ندارم ولی خودش گردن نمیگیره این منو منو یکم به شک میندازه قبول کنه نمیمونم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن و زندگیمو ...

ببین اگ دلت باهاش صاف نمیشه یه تصمیم جدی بگیر اگ بچه بیاری وقیح تر میشه و میدونه بخاطر بچه مجبوری کوتاه بیای

دیدم ک میگم

و مشخصه شما دلتون خیلی ازشون شکسته 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
فعلا نیوردم ولی بیارم در آینده ب نظرت اگ شوهرم خطا کرد یچرو ببرم ک راحتش کنم و ب عشقو حالش برسه؟؟

چرا میخای با همچین اوضاعی پای یه انسان بی گناه رو باز کنی به این زندگی ..هیچوقت اینکارو نکن

بودی شهر رو چراغونی میکردم

من خیانت آشکار...💔

سه تا بچه(دخترن)...🥰

حال روحی دااااغون...😓

افسرده...😔

بی انگیزه...😏

همش گریه....😭

بی ذوق....😐

تباه...😞

بدبخت....🥺

فقط منتظرم کارای مهاجرتم‌درست بشه برم... التماس دعا 🥺😓😓😓😭

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن و زندگیمو ...

اگر همسرتون به اصول ازدواج پایبند نیست اگر خط قرمز زندگیتون خیانت هست و ازش رد شده باید مشکل رو حل کنید من در زندگی شخصی شما نیستم نمیتونم راحت بگم طلاق بگیر ولی به امید اینکه بعدا بچه میاری و سر به راه میشه و این داستان‌ها ادامه نده! خود خیانت دلیل کافی ای برای پایان به یه رابطه هست