2777
2789
عنوان

چطور با خیانت شوهرتون کنار اومدین جداشدین یا ن الان رابطتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 82 پست
وابسته ی خائن؟؟؟ناراحت نشو اما بشین فکراتو کنزندگی شوخی نیستی روز دو روزم نیستکسی ک خیانت میکنه لایق ...

اره بابا میدونم  بخدا خودم خوشگلم خانوادمم گفتن میایم میبریمت من احمق دلم نمیاد خونمو ول کنم برم😭😭گفتم همین فرصت آخرشه میدم بهش من زرنگم خطا کنه میفهمم بهش این بار چندمه مچشو میگیرم..گفتم دفعه بعد یا باید خونرو ب نامم کنه یا طلاق

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی حرف این نی نی سایت یارو گوش نده اینا واسشون پیش بیاد هرگز طلاق نمیگیرن بهش یه فرصت بده بابا به هر آدمی حداقل یه فرصت رو میدن دیگه بعدا پشیمون میشی که چرا بهش فرصت ندادم انسان تو زندگیش خطلا می‌کنه اگه دیدی تکرار شد اون موقع یه فکر اساسی بکن فعلا باهاش سرد برخورد کن جوری تنبیهش کن که تا ازین غلطا نکنه

اسی حرف این نی نی سایت یارو گوش نده اینا واسشون پیش بیاد هرگز طلاق نمیگیرن بهش یه فرصت بده بابا به ه ...

وای من بخدا شارلاتان بازی در اوردم پیش خانوادش کاریش  کردم ماذرش افتاد گریه التماسم کردن ولی شوهرم ریلکس عین خیالش نبود 😐😐😐

بنظرم ب راحتی نبخش عزیزم سری بعد گستاخ تر میشه تو خونه خودت مچشو میگیری

آبروش بردم خاستم برم خانوادش التماسم کردن مادرش گریه کرد یعنی یه هفته هرشب بحث جنگ بود تو خلتوادش سر این منم اصن محلش نمیدم فعلا