بهنام172 مدیر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1605 عنوان کدوم گناهه که خدا هیچوقت نمیبخشه | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 75 پست کسی میدونه؟ دیروز | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینب_لتو عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 592 خودکشی موفق هم اگر اخرین لحظه پشیمون بشه چه بسا خدا ازش بکذره اصلا نمیشه گفت خدا کی رو نمیبخشه خدا بخشنده ترینه به نظرم فقط حق الناسه کهنمیبخشه اگه بنده توبه واقعی کنه بعد از گناه بخشیده میشه اما حق الناس نه
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6583 میگن کسایی که اولین بار سفر حج میرن همه گناهاشون بخشیده میشه بجز حق الناسیه مادر بعد زایمان همه گناه ... حق الناس هم کسی که از صمیم قلب پشیمون باسه کارش رو ترک بکنه بالاترازاون سعی کنه جبران کنه خدا میگه ناامید نباش یا انسان در موقعیت حلال شدن قرارمیگیره یا خدا به خاطر عزم بالای توبه کننده دراخرت برای اون طرف جبران میکنه تا راضی بشه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
بهنام172 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1605 خیلی بده، من خیلی مراقبم زبونمو کنترل کنم برعکس من خدا رحم کنه
meli977 عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2555 ارحم الراحمین خداست اون ک بله ولی گناه من خیلی بزرگه میدونم گناهه و میدونم اصرار ب گناه از خود گناه بدتره اما همش میگم خدایا تو این ی مورد باهام راه بیا...
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6583 خدا بخشنده ترینه به نظرم فقط حق الناسه کهنمیبخشه اگه بنده توبه واقعی کنه بعد از گناه بخشیده میشه ام ... حق الناس هم کسی که از صمیم قلب پشیمون باسه کارش رو ترک بکنه بالاترازاون سعی کنه جبران کنه خدا میگه ناامید نباش یا انسان در موقعیت حلال شدن قرارمیگیره یا خدا به خاطر عزم بالای توبه کننده دراخرت برای اون طرف جبران میکنه تا راضی بشه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
زینب_لتو عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 592 میگن اون دنیا اکثر گناهکارا از زبون آویزونن خب اینجوری ک همه مون آویزونیم مگه معصومیم ک بی گناه باشیم
ملودی1230 عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 215 میگن کسایی که اولین بار سفر حج میرن همه گناهاشون بخشیده میشه بجز حق الناسیه مادر بعد زایمان همه گناه ... اها الان فهمیدم چی گفتی بله کاملا درسته خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده هاش نه امضا ندارم اثر انگشت قبوله؟☝
بهنام172 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1605 اون ک بله ولی گناه من خیلی بزرگه میدونم گناهه و میدونم اصرار ب گناه از خود گناه بدتره اما همش میگم ... گناه شما گناه همه هست قطعا
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 8989 حق الناس هم کسی که از صمیم قلب پشیمون باسه کارش رو ترک بکنه بالاترازاون سعی کنه جبران کنه خدا میگه ... جبران کنه و حلالیت بگیره بله بخشیده میشهولی کدوممون واقعا جبران کردیم؟دلایی کهشکستیمغیبت هامونقضاوتامونو...
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6583 اون ک بله ولی گناه من خیلی بزرگه میدونم گناهه و میدونم اصرار ب گناه از خود گناه بدتره اما همش میگم ... بزرگی خدا رو نادیده میگیری ؟ پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.