من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حق الناس هم کسی که از صمیم قلب پشیمون باسه کارش رو ترک بکنه بالاترازاون سعی کنه جبران کنه خدا میگه ...
حق الناس فقط در صورتی بخشیده میشه که طرف مقابلت ببخشت
مثلا غیبت کردی یا تهمت زدی به یه نفر حالا هرچقد هم توبه کنی بخشیده نمیشه فقط در صورتی ک از اون طرف ک بهش تهمت زدی طلب بخشش کنی در غیر این صورت اصلا بخشیده نمیشه هرکاری هم. کنی
حق الناس فقط در صورتی بخشیده میشه که طرف مقابلت ببخشتمثلا غیبت کردی یا تهمت زدی به یه نفر حالا هرچقد ...
اگر ادم پشیمون بشه میره دنبال علاجش میگن هرگناهی رو ازراه خودش باید پاک کرد مثلا غیبت کرده یاتهمت زده باید پیش هموناکه گفته حرفشو پس بگیره تو غیبتها از طرف دفاع کنه خوبیشوبگه این اونو میپوشونه
پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
حق الناس با توبه و جبران حقوق مردم و اینکه راضی باشن و حلال کنن بخشیده میشه. زنا هم با توبه و پشیمانی واقعی و عدم تکرار بخشیده میشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
هر گناهی با توبه واقعی بخشیده میشه. مشرک هم وقتی توبه کنه دیگه مشرک نیست و مؤمن میشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.