2777
2789
عنوان

پیام دادن اکس

143 بازدید | 33 پست

هوفف بعد چندماه پیام داده و منی که دیگه بی حسِ بی حسم حتی پیامشو باز هم نکردم خیلی حس عجیبیه منی که طرف تک تک سلولای بدنم بود الآن خنثی ِ خنثی طوری که الآن چند روز میگذره و پیامشو حتی باز هم نکردم نمی‌دونم اشتباهه یا غلط ولی قطعا درسته به نظر خودم وقتایی که من پیام میدادم جواب نمی‌داد یا سین میزد جواب نمی‌داد کجا بود 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم تفی که انداخته رو دوباره نمیخوره

بله درسته 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ولی من جای تو کنجکاو شدم بدونم چی گفته

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

جوابشو نده .دقیقا اره .همین موقع که تو دگ فکرشم نمیکنی برمیگردن چون انرژیتو وقف خودت کردی و اون الان بهت احتیاج داره

.منم مث توام تاپیکامو ببین .اما هنوز جدا نشدم فعلا خوب شده نمیدونم دائمیه یا نه

فاصله سردی میارهبعدازچن ماه پیم داده؟

۵ ۶ماه ی بار دیگه هم دو سه ماه پیش زنگ زد وقتی دانشگاه بودم گوشی تو کیفم بودم نشنیده بودم جواب ندادم میس کال شده بود 

دمت گرم

فدایت 

دیگه واقن سنگ شدم تو نمیدونی منی چی کشیدم آخه 

جوابشو نده .دقیقا اره .همین موقع که تو دگ فکرشم نمیکنی برمیگردن چون انرژیتو وقف خودت کردی و اون الان ...

ببین من به جایی رسیدم که دیگه خودم گذاشتمش کنار اینقدرر که هی لگد خوردم ضربه خوردم ...

۵ ۶ماه ی بار دیگه هم دو سه ماه پیش زنگ زد وقتی دانشگاه بودم گوشی تو کیفم بودم نشنیده بودم جواب ندادم ...

یا خدا مال من هفته ای یه بار تماس میگیره کات کردم دوباره بهم زنگ زد و برگشت

پنج شش بار یکبار خیییییلی زیاده 

ببین پسریو ک عاشقش بودم بخاطرش ۶ساعت رانندگی کردم تا برسم پیشش ... بعد از ۸ماه رابطه جدی کات کردیم 

ما کات و اشدی زیاد داشتیم اما باراخر گفتم دیگ واقعا تمومه 

بعد یماه یه زنگ زد ج ندادم ... دوباره بعد یماه دیگ زنگ زد ج ندادم 

ب من چی شده بود؟مگه من عاشقش نبودم ؟واقعیت اینه ک فاصله ادمارو دلسرد میکنه من ب زندگی بدون اون عادت کرده بودم 

حیف ... فقط حیف ازون عشق قشنگ ک تبدیل شد ب بی تفاوتی

ولی من جای تو کنجکاو شدم بدونم چی گفته

هیچی ازون بالا نوتیفش که اومد نوشته بود شب تا صبح صبح تا شب یادتم چندوقت پیش تولدش بود گفته بود منتظر پیامت بودم ولی ندادی همین 

ببین چقدر سمیه که هنوز هم طلبکاره 

اونوقت خود همین آدم نه تولد تبریک می‌گفت نه هیچی با چشمای اشکی براش آهنگ می‌فرستادم خداشاهده سین میزد جواب نمیداد

می‌دونی جواب دادن بهشو دیگه بلد نیستم اصن خیانت می‌دونم شاید دیگه تموم شده برام بی حسسس