2777
2789
عنوان

پیام دادن اکس

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 35 پست
ببین پسریو ک عاشقش بودم بخاطرش ۶ساعت رانندگی کردم تا برسم پیشش ... بعد از ۸ماه رابطه جدی کات کردیم م ...

ببین انگار خودم پیامتو تایپ کردم اینقد که منی و درکت میکنم

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

یا خدا مال من هفته ای یه بار تماس میگیره کات کردم دوباره بهم زنگ زد و برگشتپنج شش بار یکبار خیییییلی ...

نه بابا تو رابطه نبودیم که کات کنیم میگم ۶ماه میشه کات کردیم کلا این چندماه پیش مثل الآن که پیام داده زنگ زد که جواب ندادم خداروشکر خیلی وقته تموم شده برام

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین انگار خودم پیامتو تایپ کردم اینقد که منی و درکت میکنم

باورت میشه؟؟؟؟ما انقد همو میخاستیم تا ۵صب تلفنی حرف میزدیم اخرش من خوابم میبرد 

اگ دوساعت پیش من بود بعد رفتنش ۱۰ساعت راجب اون دوساعت حرف میزد ... ازون عشق هیچی نموند جز پیام اخرش ... خداحافظ دختر قشنگم 💔🙂

باورت میشه؟؟؟؟ما انقد همو میخاستیم تا ۵صب تلفنی حرف میزدیم اخرش من خوابم میبرد اگ دوساعت پیش من بود ...

ای بابا لعنت به این زندگی🫠من که اصن ماجرام ی کتابه دیگه مغزم پاکشون کرده خواهر نمیدونی چیا کشیدم چیا شد آخه فقط خداروشکر بدترازین نشد و واقن هم براش بد نمی‌خوام همیشه براش با نهایت انرژی مثبت آرزوی بهترینها و براش دارم 

ببین پسریو ک عاشقش بودم بخاطرش ۶ساعت رانندگی کردم تا برسم پیشش ... بعد از ۸ماه رابطه جدی کات کردیم م ...

خوشبحالت که بی تفاوت شدی

چجوری اینطوری ‌شد

من هنوز بعد دوسال ونیم نتونستم حتی یکلحظه از ذهنم بیرونش کنم 

هیچی ازون بالا نوتیفش که اومد نوشته بود شب تا صبح صبح تا شب یادتم چندوقت پیش تولدش بود گفته بود منتظ ...

میفهمم چی میگی 

خوب کاری میکنی و چه خوب که انقدر قوی شدی 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
میفهمم چی میگی خوب کاری میکنی و چه خوب که انقدر قوی شدی

🫂🙂🙃

ای بابا لعنت به این زندگی🫠من که اصن ماجرام ی کتابه دیگه مغزم پاکشون کرده خواهر نمیدونی چیا کشیدم چی ...

داستان ما پایان قشنگی نداش اما قصه قشنگی داشت 

منم براش ارزوی بهترینارو دارم هرچن مرد نبود برا من 

اما شاید برا یکی دیگ مرد باشه 

میفهمم چی میگی خوب کاری میکنی و چه خوب که انقدر قوی شدی

ولی میدونی 

ای کاش تا اینجا نمیومدم به معنای واقعی سوختمم 

خوشبحالت که بی تفاوت شدیچجوری اینطوری ‌شدمن هنوز بعد دوسال ونیم نتونستم حتی یکلحظه از ذهنم بیرونش کن ...

تو چت گفتنش سخته ... من دختری ام ک ب موقش بشدت منطقی میشم .کسی ک نمیخواد کنارم باشه خب نمیخواد دیگ 

من کات کردم اما اون رابطه دیگ بوی عشق نمیداد

ولی میدونی ای کاش تا اینجا نمیومدم به معنای واقعی سوختمم

عاره میفهمم همین الان من دارم با گریه تایپ میکنم 

منم چند شبی میشه برای بار هزارم تموم کردم 

و حس میکنم تمام آرزوهام و رویا هام و قلبم و روحم نابود شده

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
داستان ما پایان قشنگی نداش اما قصه قشنگی داشت منم براش ارزوی بهترینارو دارم هرچن مرد نبود برا من اما ...

هعی منم همینو از قصممون می‌دونم که خیلییی دلم سوخت برا خودم خیلیی 

خداروشکر که بدترازین نشد هرچند که خیلی مغزم داغون شد

تو چت گفتنش سخته ... من دختری ام ک ب موقش بشدت منطقی میشم .کسی ک نمیخواد کنارم باشه خب نمیخواد دیگ م ...

منم همیییشه منطقی بودم

ولی نمیدونم چه بلایی سرم اومده اینجوری شدم

هرچقد فک میکنم هیچی تموم نمیشه😭

عاره میفهمم همین الان من دارم با گریه تایپ میکنم منم چند شبی میشه برای بار هزارم تموم کردم و حس میکن ...

عزیزممم درکت میکنم 🙂🫂

من به جایی رسیدم که این بار رو‌گذاشتمش زمین اون صابونی که تو حموم از دستت هی لیز میخوره و تو هی با اصرار برش می‌داری ولی اون هی لیز میخوره به جایی رسیدم که دیگه برش نداشتم گذاشتمش همونجا و دستمو شستم رفتم که رفتم

اگه نمیشه اگه نمیخوادت توهم بزارش زمین و برو برا همیشه