هوفف بعد چندماه پیام داده و منی که دیگه بی حسِ بی حسم حتی پیامشو باز هم نکردم خیلی حس عجیبیه منی که طرف تک تک سلولای بدنم بود الآن خنثی ِ خنثی طوری که الآن چند روز میگذره و پیامشو حتی باز هم نکردم نمیدونم اشتباهه یا غلط ولی قطعا درسته به نظر خودم وقتایی که من پیام میدادم جواب نمیداد یا سین میزد جواب نمیداد کجا بود
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️
یا خدا مال من هفته ای یه بار تماس میگیره کات کردم دوباره بهم زنگ زد و برگشتپنج شش بار یکبار خیییییلی ...
نه بابا تو رابطه نبودیم که کات کنیم میگم ۶ماه میشه کات کردیم کلا این چندماه پیش مثل الآن که پیام داده زنگ زد که جواب ندادم خداروشکر خیلی وقته تموم شده برام
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باورت میشه؟؟؟؟ما انقد همو میخاستیم تا ۵صب تلفنی حرف میزدیم اخرش من خوابم میبرد اگ دوساعت پیش من بود ...
ای بابا لعنت به این زندگی🫠من که اصن ماجرام ی کتابه دیگه مغزم پاکشون کرده خواهر نمیدونی چیا کشیدم چیا شد آخه فقط خداروشکر بدترازین نشد و واقن هم براش بد نمیخوام همیشه براش با نهایت انرژی مثبت آرزوی بهترینها و براش دارم
هیچی ازون بالا نوتیفش که اومد نوشته بود شب تا صبح صبح تا شب یادتم چندوقت پیش تولدش بود گفته بود منتظ ...
میفهمم چی میگی
خوب کاری میکنی و چه خوب که انقدر قوی شدی
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ولی میدونی ای کاش تا اینجا نمیومدم به معنای واقعی سوختمم
عاره میفهمم همین الان من دارم با گریه تایپ میکنم
منم چند شبی میشه برای بار هزارم تموم کردم
و حس میکنم تمام آرزوهام و رویا هام و قلبم و روحم نابود شده
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
عاره میفهمم همین الان من دارم با گریه تایپ میکنم منم چند شبی میشه برای بار هزارم تموم کردم و حس میکن ...
عزیزممم درکت میکنم 🙂🫂
من به جایی رسیدم که این بار روگذاشتمش زمین اون صابونی که تو حموم از دستت هی لیز میخوره و تو هی با اصرار برش میداری ولی اون هی لیز میخوره به جایی رسیدم که دیگه برش نداشتم گذاشتمش همونجا و دستمو شستم رفتم که رفتم
اگه نمیشه اگه نمیخوادت توهم بزارش زمین و برو برا همیشه