من باردارم و یه سری مشکلات دارم یه ماما مرکز بهداشت در جریان مشکلات من قرار گرفت و بدون اینکه نیاز به دخالت ایشون باشه دخالت کرد و این وسط کلی منو قضاوت کرد و توهین کرد و به خاطر همین مسئله که من بهشون زنگ زده بودم برگشت گفت بلاکت میکنم منم باردارم و خیلی حساسم و ناراحتم برای هر حرف ایشون سه روز حالم بد بود تصمیم گرفتم این متن رو براش یا یا پیامک کنم یا بنویسم لطفا بخونید و نظرتونو بگید بنویسم بهتره یه پیامک کنم؟
خانم ....،
خواستم به شما بگم که من هیچ ارتباطی با شما ندارم که بلاک کردن و نکردن شما اهمیت داشته باشه. از اول هم نیازی به دخالت شما در این موضوع نبود و این شما بودی که وارد مسائل شدی. من فقط برای صحبت درباره اون موضوع زنگ زدم و هیچ نیازی به مشاوره یا ارتباط با شما ندارم.
خانم ... به من کمک کردند و بابتش از ایشون ممنونم، اما من علاقهای به دخالتهای شما ندارم.
قضاوت شما درباره وضعیت بارداری یا داستان شخصی من کار درستی نیست. مطمئناً دلشکستگی یک خانم باردار نزد خدا اهمیت زیادی داره، پس از خدا انتظار جواب داشته باشید. همچنین، سرپرستی گرفتن بچه شما چه ربطی به بحث سرپرستی گرفتن بچه من داره که همیشه این موضوع را مطرح میکنید؟ هر طور که میخوای میتونی زندگی کنی، اما حق نداری به اعتقادات دیگران توهین کنی و برچسب بزنی.
به خاطر توهینها و قضاوتها و رفتارتون، نمیتونم شما را ببخشم و مطمئناً پیش خدا باید پاسخگو باشی. متأسفم که سطح سواد و طرز صحبت شما در حد یک ماما نیست و منطق صحبتهای شما قابل درک نیست و نمیتوانی درک کنی بچه ای که به خانواده ی دیگه ای برای سرپرستی سپرده میشه دیگه بچه مادر ژنتیکی نیست و بچه اون خانواده جدیده و آنها بابت خرج و خوراک دادن به اون بچه هیچ منتی ندارند سر مادر ژنتیکی بگذارن
با احترام