2777
2789
عنوان

حس ششم هستم و فقط به دوازده نفر پاسخ میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 209 پست
عزیزم بخدا تک تک دارم جواب میدم؛؛سوالتونو ریپ بزنید چون هی سوالا داره زیاد میشه از ۱۲ تاهم بیشتر جوا ...

منم بگو خواهشا حالم گرفتس منو ول میکنه برمیگرده به گذشتش ؟؟یا میمونه و همه چی درست میشه کی میبینیم همو؟؟؟

عزیزم بخدا تک تک دارم جواب میدم؛؛سوالتونو ریپ بزنید چون هی سوالا داره زیاد میشه از ۱۲ تاهم بیشتر جوا ...

میخوام بدونم لطقا نمیخوتم اینطوری حس بی ارزشی کنم 

حتی یکم هم فرق ندارم براش اژ دخترای دورش ؟منو چطور میبینه ؟کی رهاش میکنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر که شد ولی اگه جواب دادین ممنون میشم جواب منم بدی که زمین مون فروش می‌ره که تا برج فروردین خونه ...

فروش ک میره ولی ممکنه ی کوچولو این ور اونور بشه فرودین ماه ولی در نهایت شدنیه نگران نباشید

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من جز ۱۲ نفر بودما😂

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

🥲🥺من خوب اصلا اهل دوستی نیستم سختگیر نیستم بخدا ولی اهل رعایت این چیزاام.خوب پس کی میاد؟وقتی من بر ...

نمیاد گلم فکرشو از سرت بندازه اگه قرار بود بیاد تا الان اومده بود 

انشالله بهترین قسمتت بشه و عاقبت بخیر شی 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
میخوام بدونم لطقا نمیخوتم اینطوری حس بی ارزشی کنم حتی یکم هم فرق ندارم براش اژ دخترای دورش ؟منو چطور ...

متاسفانه هیچ فرقی بین تو و اونا نمیبینه و تورو مث ی لقمه میبینه ک میگه بالاخره خامش میکنم حدس میزنم تو همین ماه تمومش میکنی

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من جز ۱۲ نفر بودما😂

سوالتو ریپ بزن قشنگمممم

نمیاد گلم فکرشو از سرت بندازه اگه قرار بود بیاد تا الان اومده بود انشالله بهترین قسمتت بشه و عاقبت ب ...

اصلا پسر خوب نیست متاسفانه خواستگارا افتضاح😔

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من بالاخره مستقل میشم؟از این ساختمان مشترک می م؟کی به نظرتون؟؟

بله عزیزم بلهه 

من

اینا😂نوبت بود بیشتر تا سوال

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱