2777
2789
عنوان

سلام از روز سوم iui👀

102 بازدید | 23 پست

کمردردم

هر دو تخمدانم تیر میکشن تا داخل رون پام

ترشح بی رنگ دارم

ایشالله ک مثبت بشه🥹

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله این ماه بارداربشی برای من باردوم ای یو ای گرفت شمابارچندم هستید؟من درموردای یوای تاپیک زدم ولی کسی شرکت نکردمن برای بچه دوم می‌خوام اقدام کنم دوباره فکرکنم بایدای یوای کنم

انشاالله این ماه بارداربشی برای من باردوم ای یو ای گرفت شمابارچندم هستید؟من درموردای یوای تاپیک زدم ...

من هنوز بار اوله ک انجام میدم

تنبلی تخمدان دارم و اسپرم خوبه این ماه با دارو 3 تا فولیکول ۱۸ ۲۰ و ۲۲ داشتم🥺

انشاالله این ماه بارداربشی برای من باردوم ای یو ای گرفت شمابارچندم هستید؟من درموردای یوای تاپیک زدم ...

یه خانوم دیگه تو. مطب نشسته بود دور از جون شما و بقیه بچه 7 سالشو از دست داده بود😔

و بعد ب صورت طبیعی باردار نمیشد

آی یک آی کرد باز هم نگرفت ماه بعد آی یو آی ب صورت طبیعی باردار شد

من هنوز بار اوله ک انجام میدمتنبلی تخمدان دارم و اسپرم خوبه این ماه با دارو 3 تا فولیکول ۱۸ ۲۰ و ۲۲ ...

انشاللله که مثبت بشه دیگه انتظارنکشی چون خودم انتظار کشیدم می‌دونم چقدرسخته من وشوهرم بدون مشکل بودیم دوسال زیرنظردکتربودم نشدبعدروفتم رویان که فروردین۹۸مثبت شددی۹۸دخترم به دنیا اومدحالابرای بچه دوم نمی‌دونم بایدکجابرم شماکجاای یوای کردین؟

یه خانوم دیگه تو. مطب نشسته بود دور از جون شما و بقیه بچه 7 سالشو از دست داده بود😔و بعد ب صورت طبیع ...

الهی بمیرم داغ بچه چقدرسخت خداروشکرباردارشده نمی‌دونم میگم ۵سال طبیعی جلوگیری کردم اگرمیخواست طبیعی بشه میشدنمیدونم

یه خانوم دیگه تو. مطب نشسته بود دور از جون شما و بقیه بچه 7 سالشو از دست داده بود😔و بعد ب صورت طبیع ...

من ماه بعد iui دیگه استراحت کردم

هیچی نخوردم امپولم نزدم 

تا ببینم ماه بعد چی میشه 

انشااله با خبر خوش بیای

منم برای بچه دومم یکساله منتظرم😞

اولی طبیعی باردارشدی؟من میگم برورویان خودم پشیمونم که دوسال راه دکتر رفتم نشدتورویان باردوم شدحتمابرو همون جاخدابچه ات حفظ کنه برات چندسالشه؟

من ماه بعد iui دیگه استراحت کردمهیچی نخوردم امپولم نزدم تا ببینم ماه بعد چی میشه انشااله با خبر خوش ...

اهان پس ای یوای کردی انشالله مثبت بشه من یادمه بار دوم خودشون یه آمپول دادن که بغل ناف زدم سعی کن استراحت کنی وکاملابیخیال بشی من سری دوم دیگه بهش فکر نمی‌کردم میگفتم هرچی قسمته بخدافراموش کرده بودم ای یوای کردم شوهرم یه روز صبح زنگ زدگفت چراامروز نمیری آزمایش تازه یادم اومد گفتم ول کن یه روزعقب افتاده گفت به دلم افتاده مثبت منم رفتم آزمایش دیدم بله بالاخره قسمت ماهم شد😂