من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
انشاالله این ماه بارداربشی برای من باردوم ای یو ای گرفت شمابارچندم هستید؟من درموردای یوای تاپیک زدم ولی کسی شرکت نکردمن برای بچه دوم میخوام اقدام کنم دوباره فکرکنم بایدای یوای کنم
من هنوز بار اوله ک انجام میدمتنبلی تخمدان دارم و اسپرم خوبه این ماه با دارو 3 تا فولیکول ۱۸ ۲۰ و ۲۲ ...
انشاللله که مثبت بشه دیگه انتظارنکشی چون خودم انتظار کشیدم میدونم چقدرسخته من وشوهرم بدون مشکل بودیم دوسال زیرنظردکتربودم نشدبعدروفتم رویان که فروردین۹۸مثبت شددی۹۸دخترم به دنیا اومدحالابرای بچه دوم نمیدونم بایدکجابرم شماکجاای یوای کردین؟
من ماه بعد iui دیگه استراحت کردمهیچی نخوردم امپولم نزدم تا ببینم ماه بعد چی میشه انشااله با خبر خوش ...
اهان پس ای یوای کردی انشالله مثبت بشه من یادمه بار دوم خودشون یه آمپول دادن که بغل ناف زدم سعی کن استراحت کنی وکاملابیخیال بشی من سری دوم دیگه بهش فکر نمیکردم میگفتم هرچی قسمته بخدافراموش کرده بودم ای یوای کردم شوهرم یه روز صبح زنگ زدگفت چراامروز نمیری آزمایش تازه یادم اومد گفتم ول کن یه روزعقب افتاده گفت به دلم افتاده مثبت منم رفتم آزمایش دیدم بله بالاخره قسمت ماهم شد😂