2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی که‌گفتین عزیزم واقعا خیلی دوست داشتم همچین چیزی رو از زبون یه فرد متاهل بشنوم 😘♥چون خیلیا میگن ...

خواهش عزیزم

راستشو بخواین منم چون اینجا ناشناسم میگم تو دنیای واقعی خیلی وقتا میگم ب بقیه اخلاق مهمه فقط ولی الان دارم میگم ک ی معیار ظاهری ک ازش گذشتم بعد ۱۰ سال رو مخمخ

خواهش عزیزمراستشو بخواین منم چون اینجا ناشناسم میگم تو دنیای واقعی خیلی وقتا میگم ب بقیه اخلاق مهمه ...

بازم ممنون که گفتین♥برای ما مجردا خیلی به دردبخور بود.

از ته قلبم امیدوارم زندگیتون پر از آرامش و حس خوب بشه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اسی وقتی سن میره بالا استرس زیاد میشه همه بهت میگن تو ایرادگیری و به این نتیجه میرسی اگه رد کنم تنها ...

چه ایرادی میتونه باشه

منم شنیدم ک میگن فلانی ایراد داره...ولی اخ منظورشون چیه از ایراد همیشه سواله برام

تاپیک نونواچیزی ک برام خیلی عجیب بود اینه کهدختره میگف فشار ج خیلییی بالاس.سنمم داره میره بالا.کسی ن ...

منم 20 سالمه دیشب قسمت جدید پاندای کنگفوکار دانلود کردم فارغ از نیاز جن‌سی و فکر کردن به شوهر😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بازم ممنون که گفتین♥برای ما مجردا خیلی به دردبخور بود.از ته قلبم امیدوارم زندگیتون پر از آرامش و حس ...

قربونت عزیزم وقتی اون تایپیک رو خوندم گفتم بزار تایپیک بزنم و تجربه خودم رو بگم ک شاید لااقل ی نفر این اشتباه رو نکنه شاید اون ی نفر شمایی🥰

خب عزیزم فشار خانواده و ازدواج هم سن هات و بازم فشار اطرافیان از این لحاظ اون کاربرو میفهمم

من دقیقا همسن ایشونم اکثر همکلاسی هامم ازدواج کردن ولی واقعا اهمیتی نداره واسم البته که خانواده ی من هیچ وقت راجع به این مسئله بهم فشار نمیارن

اسی وقتی سن میره بالا استرس زیاد میشه همه بهت میگن تو ایرادگیری و به این نتیجه میرسی اگه رد کنم تنها ...

میفهمم عزیزم اگ واقعا سن بالا باشع خب باید یکم از معیارامون بیایم پایین ولی نگذریم ازش 

بالای ۳۰ مثلا

نمیخوام چیزی بگم اینجاولی به تختشون کمه😂😂جوری گف سنم میره بالا فک کردن نزدیکای ۴۰سالشهبعدم از ازدو ...

عزیزم اینجوری نمیشه گف من تا حدودی درکش میکنم 

هرکسی نیاز جنسی ی جوری داره

یکی سرده  ویکی گرم ک بازم ب نظرم این زیاد مهم نیس میشه تحمل کرد اما اگ توخانواده و فامیلی باشی ک همه بهت فشار بیارن و حس ترشیده بودن بکنب مجبور میشی ب ازدواج امیدوارم هیچوقت درک نکنی