2777
2789
عنوان

دوستم منو مراسم عقدش دعوت نکرد

210 بازدید | 35 پست

خیلی ناراحتم واقعا. هم خودش هم شوهرش همکلاس و هم گروهمون بودن(تصور کنید کل کلاس حدود ۹۰ نفر و گروه ۱۶ نفره)

۶ سال با هم دوست بودن دیشب عقد کردن

خیلیای دیگه ک از من خیلی دور تر بودن رو دعوت کردن اما منو دعوت نکردن. حتی اونایی ک همکلاسی نبودن و ارتباطی هم نداشتن وحتی اون همکلاسایی ک حداقل ۵ ساله باهاشون ارتباطی نداشتن رو دعوت کردن

ولی منو نه

مشکلیم نداشتیم با هم. تازه دختره دو سه ماه پیش بهم میکفت اگه یه وقت خواستی عقد کنی مارو هم دعوت کنیا!

بعد خودش منو دعوت نکرد. 

خیلی ناراحتم واقعا

اگه دیدمش چه واکنشی نشون بدم؟

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.

الان که عکساش در مباد میبینم کیا رفتن ولی منو دعوت نکردن بیشتر دلم میشکنه:(

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدفراموش کرده

امکان نداره. از یه ماه قبلش داشت همه رو دعوت می‌کرد

هی من میگفتم حالا به منم میگه

تو این یه ماه عالمو ادم به ذهنش اومد بجز من؟

منم همین اتفاق برام افتاد،اما دوستم نبود،منم عکس استوری میکردن میدیم اکثرا بودن،اما من نه،البته من دعوت شدم بعد گفتن نیا،من اصلا بروشون نیوورم ولی خیلی ناراحت شدم 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

هعی میفهم ولی اصلا محل نده فقط بگو مبارکه

دلم میخواد اصلا نگاش نکنم یا مثلا بگم فقط من اضافه بودم؟

ولی خب کار درست همینه ک به قول تو فقط تبریک بگم

ولی ناراحتم واقعا

منم همین اتفاق برام افتاد،اما دوستم نبود،منم عکس استوری میکردن میدیم اکثرا بودن،اما من نه،البته من د ...

من دوستم هست اخه. بعد اصن کلااا دعوتم نکردن

یه کسایی رو دعوت کردن که چهار سال یبار با هم حرف نمیزنن

دلم میخواد اصلا نگاش نکنم یا مثلا بگم فقط من اضافه بودم؟ولی خب کار درست همینه ک به قول تو فقط تبریک ...

اصلا به روی خودت نیار 

تبریک هم نگو‌

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم