2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 178 پست

عزیزم شما هم محله ای ما هستی دوتا سوال دارم ازتون 

اول اینکه آزمایشگاه خوب و دقیق می‌شناسید تو پیروزی یا میدان شهدا؟

و هم دندان پزشک خوب و با قیمت مناسب 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم بعضی پدرمادرا آزادی زیادی میدن به بچه هاشون 

نبود آموزش صحیح تو خانواده مدارس اجتماع و... 

تو خارج، مدرسه ها مختلطه اما فرهنگ برخورد با جنس مخالف هم بالاست ،مدارس ایران با اینکه تک جنسیته هستن واقعا افتضاح

این نشون میده فرهنگ و آموزش چقددر برای یک جامعه مهم و حیاتیه

خوبه یازده سالشه ما جمع دوستانه داشتیم عرق میخوردیم حالا گه گاهی تفریحی بعد مادر دوستم به پسر ۳ سالش ...

اون دیگه مادر نیست دشمنه

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

هنوز تو از وضیعت مدارس مخصوصا دولتی خبر نداری

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
به عنوان هشتادی متنفرم از این ادما که فاز غم و اندوه گرفتن و انگار شکست عشقی خوردن چتونه بابا جمع کن ...

خیلی اوضاع این مملکت و نوجوان هاش خسته

بابا چه مرگته تونه

همه رو به خرابی و نابودی هست بخدا

معجزه شکر گزاری...

😔 متاسفانه بعضی خونواده ها بچه ها رو خیلی آزادی میدن

آسیب رسوندن رو خودت انسان ازادی؟

این آزادی؟

تعریف مردن از آزادی اشتباهه 

تنها ایران که بی بند و باری رو آزادی میدونن

من توی خوانواده مذهبی نبودم 

اما تحصیل کرده بودیم با اینکه روشنفکر هستیم اما هیچکدوممون حتی یبارم سیگار نکشیدم چون اینا ضرر 

بیمارستان فجر برید

دندان یا آزمایشگاه؟ 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

آره مگه سیگار کشیدن پرستیژ و کلاس داره؟ در نزدیکی محله ما هم پارک   هست هر وقت که از اون سمت رد میشیم دختر های ۱۳ ۱۴ ساله یه سیگار گرفتن دستشون و حلقه دودی از دهنشون میدن بیرون.تازه یه پسر و دختر با وضع اسفناک کنار هم نشستن پسره داره دست میکشه رو موهاش و اینا 

بعد همیشه برای من سواله اینا از رهگذرها خجالت نمیکشن؟ 

مگه آینده ی قدیمیا که توی محدودیت بزرگ شدن، چی شد؟ تفاوتش اینه که قدیمیا توی سن پنجاه سالگی میرن دنبال این کارا، بچه های امروز توی سن ۱۳ ۱۴ سالگی میرن این سمت ها. اما بازم به این بچه آدم می‌تونه امیدوار باشه که از این اشتباهاتش درس بگیره و در آینده انسان بهتری بشه. اما از قدیمیا کلا قطع امید کن عزیزم🥴

حالا اینو میگه من تو صادقیه بودم دو تا دختر تو ماشین بودن کم سن داد میزنن و میرقشیدن که پسر سوار کنن

پسر ها همه کر کرده خنده

پسر دیدم ۱۵ سالشه بزور دو تا دختر سوار کرده بود تو ماشین عشق و حال

کلا اوضاع بدیه