2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 178 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متنفر باش

هستم چشونه شما اخه غم چی دارید بچی دوازده سیزده ساله چشه که ایطور باشه من یادمه آرزوم بود گوشی داشته باشم تو این سن الان اینا هزارتا دوس پسر دارن و باهمه هستن و دود و دم هم که جدا

پدر ومادر نیستن که گاون

نگو‌ اینجوری 

واقعا خیلی بده انقد راحت قضاوت کنی مواظب باش سرت نیاد

خیلی ها رو میشناسم پدر و مادر خوب و آبرومندی دارن بقیه خواهر برادراشون به شدت با ادبن اما خودش بی بند و بار شده 

گاهی بچه ها از جامعه تاثیر میگیرن پدر و مادر بی گناه فقط زجر میکشن تربیت بچه تو این نسل خیلی سخته

بچه ها جایی برای تفریح میخوان نیست .باشگاه وکلاس برن هزینه داره مدرسه میرن بجای آموزش هدف دار یسری چرت وپرت یادشون میدن باید دست معلم های قدیمی رو بوسید .اومدن فیل تر کردن بیشتر به بچه ها یاد دادن چجوری به هرسایتی دسترسی داشته باشن 

منم امروز دیدم پسره دبیرستانی اومده بود دم در مدرسه وایساده بود سیگار میکشید انگار نه انگار اومده درس بخونه و اینجا مدرسه اس، قبلا چقدددددر اوضاع مدارس بهتر بود

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

منم کنار خونمون یه بیابونه

امروز داشتم میرفتم بیرون دیدم یه دختر ۱۲ ۱۳ ساله رو به کوچه وایساده یه پسره ۱۷ ۱۸ هم از پشت چسبیده بود بهش دستاشم رو سینه های دختره بود

پرام ریخت حواسشون به من نبود داد زدم چه غلطی میکنین مگ مامان بابا ندارین

جییم شدن تو جیک ثانیه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻