2777
2789

البته من مجردم ولی در کل بنظرتون چه شغل‌هایی که باعث میشه آدم خیلی خسته شه نتونه درست زندگیشو پیش ببره؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ارایشگر بودم‌با اینکه یک لاین رو داشتم ولی داد شوهرم در اومده بود

من فکر میکردم آرایشگری چون استرس واینا نداره راحت‌تر باشع

میگن شغلی انتخاب کن که بتونی باهاش زندگی کنی و عاشقش باشی وگرنه نمیتونی ادامه بدی

موافقم ولی خب بعضی موقع ها آدم نمیدونه چی میخواد یا اصلا تصور درستی نداره از اون شغله

جدی؟ چرا؟

چون خواب و خوراک نداری مثلا بیشتر مواقع پیش میاد از صبح باید بری تا شب و اون شوهر دادش در میاد چون دوس داره زنش خونه باشه براش غذا بپزه و چون خسته میشی خیلی نمیتونی به شوهرتو زندگیت رسیدگی کنی یکی از فامیلامون کلی خرج کرد لوازم خرید شوهرش نذاش ادامه بده

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

من فکر میکردم آرایشگری چون استرس واینا نداره راحت‌تر باشع

چون مشتری میاد مسئولیت داری

مثلا ساعت ۱۰ صبح میری سالن ۶ غروب بر میگردی

نه ناهارت مشخصه نه شام 

خونه هم که وقت نمیکنی تمیز کنی

درکل از نظر من خدا زن رو آفرید فقط برای خونه داری 

از بغد ازدواج منظورمه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون مشتری میاد مسئولیت داریمثلا ساعت ۱۰ صبح میری سالن ۶ غروب بر میگردینه ناهارت مشخصه نه شام خونه هم ...

آره خب واقعا سخته ولی خب اگه شاغلی دیگه بیاد یکی بیاد کارا رو انجام بده بچه هم داری؟