2777
2789
بله نکته مهمتر این هست که همسرت مجاب کنی اول خانواده تو رو راضی کنه به این وصلتبا حرف زدن قانعش کن ا ...

پدرم دو هفته بیمارستان بستری بود اومد بخش ،با کلی اصرار و خواهش و تمنا من اومد ملاقات ،پدرم اصلا محلش نداد،ایونم بعدش اینجوری بود که بهم بی احترامی شده نباید میومد و این حرفا،الانم اصرار داره که خودم مطرح کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرم دو هفته بیمارستان بستری بود اومد بخش ،با کلی اصرار و خواهش و تمنا من اومد ملاقات ،پدرم اصلا محل ...

بگو

یواش یواش

واقعا انتظار داشت پدرت تحویلش می گرفت؟

لااقل سه بار جلو بیاد

از تو انتظار داشته باشه خودت بیوفتی جلو

Be nice😊

بگویواش یواشواقعا انتظار داشت پدرت تحویلش می گرفت؟لااقل سه بار جلو بیاداز تو انتظار داشته باشه خودت ...

کلا خیلی لوسه از ایناست که زود بهش بر میخوره

پدرم اصرار داره بچمو بدم بهش ،خودم با برادرزن داداشم ازدواج کنم

اصلا نمیدونه برنامه ام برگشتنه،خواستم این ملاقات اومدنه یه کمی کنه که نکرد اصلا

تلاش دلبخواهی و سلیقه ای دارن اونم اشتباه هست هر تعقیری اصلاح تلاش ها انجام های عقلی ها باید صورت ب ...

کلا خیلی حرف حرف خودشه و تک بچه است نه نشنیده اصلا

پس ادامه ندین اصلا قطع ارتباط کامل کنید فکر وافکارتون بهم ریخته نشه و بدتر نشه که یک تصمیم اشتباه تر بگیرین چون راه برگشتش خیلی سخت میشه تازه از چاه اومدین بیرون پس تجربه دارهستن عقل تون تحلیل کنید احساس هاتون نزارین جای عقل تون بگیره  و جهت اینده تون و هدف هاتون انتخاب کنید، بهترین ها پیش بیاد واستون ،الهی آمین

بچه داریم

قبل از جدا شدن تون هم بچه عزیز وجود داشته و قابل درک هم بوده واسه جفت تون پس گفتن الان این بیان تون از سر دو راهی موندن گذشته سر چهار راه قرار گرفتین اکثر خانم ها قبل جدا شدن سرچهار راه گیر میفتن ولی شما بعد جدا شدن افتادیم سرچهار راه نمیدونم تو افکارتون چه گزینه هایی انتخاب کردین ولی خیلی مراقب باشین که به پشیمونی بعدش نرسین چون خیلی خیلی سخت میشه 

زنداداش من دو بار جداشد و باز خودش برگشت 

دفعه اخر ديگه باهم مشكلاتشونو تاحدودي حل كردن و الان حدود دو ساله كه نورمالن

البته يه دختر ده ساله دارن شايد بخاطر اون موندن باهم

خدارو شكر صدهزار بار