2777
2789
یعنی عقد کردید دوباره بعد 6 ماه طلاق😔باز خوبه دوباره تونستی جدا شیمی ترسم پشیمون بشم حمایت خانواده ...

ب اصرار خانوادم و بخاطر دخترم آشتی کردم ولی اون بدتر از قبل شد شوهرسابقم باهام فامیله

ولی دیگ از ۹۸ پرشو چیدم فهمید عمرا سمتش نمیرم دخترم علیه من پر کرد 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه قصد داری ازدواج مجدد کنی با کس دیگه بهتره برگردی به پدر دخترت ولی نه میخوای مستقل شی وکار کنی وب ...

قبل بچه هم متاهل بودم کار میکردم

دختر ندارم😂

پس هنوز دلایل و مشکلات طلاقتونوپابرجاس و ادامه داره . چون فرهنگ و ناسازگاری خونواده ها و بچه ننه بود ...

نه ناسازگاری خانواده ها که حل نمیشه 

اما تازگی سرکار میره،از نظر مالی یه کم جدا شده 

خودمم از این می ترسمهنوز یکمی دوسش دارم یه خواستگار سمج دارم قبل ازدواجم هم خواستگارم بود اما اصلا ه ...

حس کیلوی چند! وصعشو اخلاقشو خونوادشو ملاحظه کن ببین مشکلات قبلیه رو نداشته باشه دختر

قبل بچه هم متاهل بودم کار میکردمدختر ندارم😂

خدا روشکر که دیگه خانم مستقل وعاقلی ،فکر کردم دختر داری چه فرق نمیکنه پسر یا دختر در کل بچتون  رو با ناپدری بزرگ نکن که دودش چشم شما میره

اره مامان بابای من بعد حدود دو سال جدایی برگشتن 

البته این مدت هم قطع ارتباط نکرده بودن

اغلب هزینه‌های خونه هم بابام میداد 

و میتونم بگم که زندگیمون خیلی خیلی بهتر شد 

حس کیلوی چند! وصعشو اخلاقشو خونوادشو ملاحظه کن ببین مشکلات قبلیه رو نداشته باشه دختر

اخه قبلا هیچ حرکتی برای مستقل شدن نمیکرد

اما بعد طلاق که چندبار گفت برگردیم شرط گذاشتم،گفتم یه خواستگار دارم که از قبل ازدواجم هم جلو اومده بودن و مورد قبول بابامه (فامیله)از اون احساس خطر کرده،الان سرکار میره،حس میکنم خودشم میخواد عوض بشه

اره مامان بابای من بعد حدود دو سال جدایی برگشتن البته این مدت هم قطع ارتباط نکرده بودناغلب هزینه‌های ...

ما هم قطع رابطه نیستیم تو این مدت هفته ای چندروزش شام و ناهار خونه من بود

بچمون خیلی کوچیکه تند تند همو میبینیم