2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلافی؟کلا هیچ وقت مشاور نمیاد واسه ازدواجمونم هر چی گفتم نیومداخه خیلی تلاش میکنه برای برگشتنم

من آشتی کردم اما بعد ۶ماه همون وضع شد دوباره جدا شدم 

باز بعد ۴سال گفت بیا گفتم ن 

من آشتی کردم اما بعد ۶ماه همون وضع شد دوباره جدا شدم باز بعد ۴سال گفت بیا گفتم ن

یعنی عقد کردید دوباره بعد 6 ماه طلاق😔باز خوبه دوباره تونستی جدا شی

می ترسم پشیمون بشم حمایت خانواده ام هم از دست بدم

وابستگی مالی به خانواده اش ،اختلاف خانواده ها،تک بچه است کلا لوس بار اومده

پس هنوز دلایل و مشکلات طلاقتونوپابرجاس و ادامه داره . چون فرهنگ و ناسازگاری خونواده ها و بچه ننه بودن همسر به این زودیا رفع نمیشه

من جدا نشدم ولی وقتی به این موضوع فکر میکنم بنظرم بهتره آدم چیزی رو که بالا آورده دوباره نخوره 😅

ازبچگی دوس داشتم بحث رجوع میشه این جمله رو نشنوم . 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من اگه باشم فكرنكنم همچين كاري بكنم چون تو ماجراي طلاق خيلي حرمتها ميشكنه و ترميمش تقريبا نشدنيه ، م ...

توافقی جدا شدیم،نمیگم خیلی دوستانه اما جنگ اعصاب هم نبود تا وقتی دادگاه حکم محضر بده باهم زندگی میکردیم

به نظرم اگه کیس بهتری داری برنگردی بهتره . حساب ی عنرزندگیه . برا باردوم بخوای طلاق بگیری کسی دیگه م ...

خودمم از این می ترسم

هنوز یکمی دوسش دارم 

یه خواستگار سمج دارم قبل ازدواجم هم خواستگارم بود اما اصلا هیچ حسی بهش ندارم

اگه قصد داری ازدواج مجدد کنی با کس دیگه بهتره برگردی به پدر دخترت ولی نه میخوای مستقل شی وکار کنی وبا دخترت زندگی نو بسازین بهتره اصلا سراغ ازدواج نری وبا فرزندت از زندگی لذت ببرین چون بچه رو آواره نکن