2777
2789
عنوان

نوره واقعا لک قدیمی دست و پا رو از بین میبره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم

وای اره منم تازه باهاش اشنا شدم خیلی عالیه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اره منم تازه باهاش اشنا شدم خیلی عالیه

بله خدایی خوبه البته من یجورشو گرفتم رنگش سبزه بعد ک ازش درست میکنی مث خاکستری میشه خیلی قویه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اره روی پاهام پر از جای زخمه چند ماه پیش دچار گال شدم انقد خاروندم زخم شد و جاش مونده همش

منم دوسال پیش اگزما گرفتم کرم اینا زدم ولی جای چندتاش مونده اعتماد به نفسم اومده پایین

تو اگه تازه است زینک بزن ببین نمیره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نمیدونممنم لک زخم روی پوست پاک داشتم. البته قهوه‌ای پررنگ نبود. روی پوستم مشخص بود ولی. الان که نگاه ...

منم خیلییی کم رنگ شده ولی هست میبینمش اذیتم می‌کنه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بله خدایی خوبه البته من یجورشو گرفتم رنگش سبزه بعد ک ازش درست میکنی مث خاکستری میشه خیلی قویه

اره اینم ب رنگ ابی یا سبز میزنه وقتی خیس بوخوره و البته بوی خییییلی بدی داره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
زینک مگه تاثیر داره الفا میزدم که اونم تاثیرش کمه

من زینک اکساید به همینا زدم میگفتن بهتر شده با این که قدیمی بود تو تازه تره بزن یه مدت مثلاً دو هفته احتمالا تاثیر بزاره

بخدا بعدش زخم دهانه رحم هم گرفتم ک میلیون میلیون خرج دوا درمون کردم😑

حتما اصل نبوده من چه اصلا اون قسمت نمی‌زنم ولی زرنیخ دار محاله همچین چیزی بشه شاید زیاد گذاشتی بمونه

وای دلم ریش شد