2777
2789
عنوان

نوره واقعا لک قدیمی دست و پا رو از بین میبره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
اصن هرچی موند موها نرفت

موهات ضخیمه بعد حتما باید با آب گرم درست بشه و حموم بخار بگیره بدنت هم خشک باشه ولی منم موی یه قسمت پام خیلی ضخیمه با این که اصل میزدم سخت کنده میشد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موهات ضخیمه بعد حتما باید با آب گرم درست بشه و حموم بخار بگیره بدنت هم خشک باشه ولی منم موی یه قسمت ...

از این موبر شرکتیا استفاده میکنم زود موها کنده مبشه نمیدونم شایدم نوره موی زخیمو از بین نبره

کاربری قدیمی هستم

مارکی که من نوره میگیریم روش زده نوره زرنیخ‌دار صدر

باشه عزیزم مرسی ایندفه این مارکو میگیرم من کلا از ژیلت استفاده نمیکنم همیشه موبر میزنم البته از شرکتیا ایندفعه این مارک نوره رو هم امتحان میکنم ایشاالا ک خوب باشه

کاربری قدیمی هستم