2777
2789

کسی و نمی شه فراموش کرد

حتی خاطرات بچگی هامون هم هنوز یادمونه

فقط می تونی حست و نسبت بهش از بین ببری

و تبدیل به ادمی بشه که یک روز می شناختیش 

و از همراهی باهاش تجربه کسب کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس ها و چت ها تماما به کل پاک بشه 

سر خودتو مشغول کن تا میتونی و در روز برای خودت یه تایم سوگواری در نظر بگیر بگو مثلا ۹ شب میشینم اهنگ گوش میدم و زار میزنم ولی تا ۹ شب اصن بهش فک نکن بعد کم کم بکن هفته ای یه روز سوگواری و بجای مرور خاطرات خوب دلیل رفتن و اخلاق های رو مخش رو تند تند یادآوری کن 

کاربر قدیمی 96 اینا

فراموش ن نمیتونی

ولی از خدا اراده بخواه بگو من بندتم تو منو آفریدی بهم قدرت اراده بده بتونم کنار بیام باهاش بگو این وزنی ک رو روحوضی جسمم میخوام بردارم بدمش ب تو تسلیم اراده تو بشم وایسم کنار نگاه کنم بگو ب خودت پناه میبرم

از خدا برات آرامش میخوام ماهم این دوره رو گذروندیم ❤️

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
فراموش ن نمیتونیولی از خدا اراده بخواه بگو من بندتم تو منو آفریدی بهم قدرت اراده بده بتونم کنار بیام ...

ی چیز دیگه هم ب خدا بگو بگو من بخشیدم بندتو میسپرم ب خودت رهاش میکنم اگه مال من هست بهم بدش اگه نیست همترازشو بهم بده بگو ب خدا تو برام بخواه بهم بدش مثل ی معجزه بگو آدمی ک تو بخوای منم میخوامش 

بگو نور اومیدتو بیابون ب نقطه تاریک وجودش الان هرجا هست من دعا خیر براش میکنم 

ببخش ک زیاد برات نوشتم بعد این حرفا ک ب خدا زدی حالت خیلی بهتر میشه و خودت میبینی ک چجور خدا خودش برات میسازه ن بندش

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛