2777
2789
عنوان

خونمون سنگینه انژی منفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 48 پست
کی کینه داشته باشه؟؟زن بابام میگه حس میکنم طلسم گزاشتن تو خونه ولی پیدا نمیشه

موجودات ممکنه به دلایلی که ما نمیدونیم ازمون کینه بگیرن مثلا یکی یجایی تو بیابونو کارخونه زده بود بعد همش گرفتاری های عجیب براش پیش میومد یا بچه هاش دیوونه شدن مردن و ... میگفتن اونجا محل زندگی یه قبیله جن بوده این خونشونو غصب کرده ازش کینه گرفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از کاربرا گفت حزر امام جواد بگیرید .. بخرین شاید خوب باشه

چی بگم عزیزم اینم امتحان میکنم خدا کنه افاقه کنه البته ما مکه و کربلا هم رفتیم چند سالی خوب بود باز تو اون خونه برمیگشتیم مرصا برمیگشت 

علت اینکه بعضی خونه ها جوشون سنگینه چیه؟؟

والا نمیدونم ولی ما یه طبقه بالای خونه ساختیم بدبختیمون شدت گرفت یکی رو آوردیم گفت اینجا خونش‌ن بوده شما اومدین خونه ساختین برا همین اذیت میکنن

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
والا نمیدونم ولی ما یه طبقه بالای خونه ساختیم بدبختیمون شدت گرفت یکی رو آوردیم گفت اینجا خونش‌ن بوده ...

وای دقیقا ماهم بالای خونمون ساختیم یه طبقه دیگه این بلاها شروع شد 

والا نمیدونم ولی ما یه طبقه بالای خونه ساختیم بدبختیمون شدت گرفت یکی رو آوردیم گفت اینجا خونش‌ن بوده ...

ای بابا😐🥺..ولی حس میکنم خونه ما بخاطر مرگ مادر و مادر بزرگم اینقدر سنگین شده قبلا در اینحد نبود

اگه میتونین خونه رو بفروشین

ماهم مثل شما خونه چهارده تومنه راحت فروش نمیره و انگار چله افتاده حتی یه بساز بفروشم میخواست بیاد بخره یه داستانای عجیبی پیش اومد که اصلا یهو طرف افتاد مرد قبل از معامله 

وای دقیقا ماهم بالای خونمون ساختیم یه طبقه دیگه این بلاها شروع شد

یا خدا شما هم ؟ به خدا قسم ما خانوادگی تو اون خونه روز خوش ندیدیم فکر کن حتی الان هم چند سال گذشته جرات نمیکنم از اون خیابون که خونمون توش بوده رد بشم انقدر که بدم میاد ازش

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
حزر امام جواد واسه چیه ؟؟کجا بخریم

تواینستاهم بعضیا هستن از این سیدها اینا ولی خب میخوای مطمئنتر باشه از یک آخوند مورد اعتماد بپرس بهت معرفی میکنه...حرز حافظ جان و مال خیلی خوبه تو گوگل بزن ..اجنه ازت دور میکنه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤