2777
2789
عنوان

خونمون سنگینه انژی منفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 48 پست
وااای دقیقا خونه قبلی که صفر خودمون ساختیم همین بود تو دوسال پنج نفر از خانواده و فامیلمون فوت شو بع ...

باید چیکار کنیم؟؟۴ ساله ازدواج کردم کلا روهم ۵ ماه اونجا نبودم اصلا نمیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکدوم ازاعضای خانواده برای خودتون یک حرز امام جواد تهیه کنید بسیار عالی هست ...درمورد خونه هم ببینید طلسمی چیزی داره یانه اگ داسته باشه میتونید باطل کنید ولی نه پیش رمال ها پول بچاپ ها ی عده هستن واقعا کارشون خوبه...هرچند ازخدا بالاتر نداریم اما تواین شرایط گاهی لازمه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
هیچ فایده ای نداره اون موجودات هرجا بریم دنبالمون میان البته اگر این خانمم طلسم داشته باشه یا کینه ا ...

کی کینه داشته باشه؟؟زن بابام میگه حس میکنم طلسم گزاشتن تو خونه ولی پیدا نمیشه

سوره تکویر بخونید تو خونه، طوری که صدای خوندن به همه جای خونه برسه، اگه طلسم و دعایی باشه به اذن خدا آشکار و باطل میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

موقع خرید یا ساختش جنگ و دعوا و مشکل زیاد داشتین یا نه

نه ولی وقتی با بابام رفتم خونه رو ببینم بهش گفتم این خونه رو نخر ی طوریه گوش نداد .. ی پیزرن و پیرمرد خونه رو ساخته بودن خونه رو دادن ب ما

وااای خدا لعنتشون کنه چی بگم بخدا من خودمم بعد این همه سال درگیرم و فقط با نماز و معوذتین و چهار قل و اینکه سعی کنم به وجودشون بی اعتنایی کنم و حواسمو پرت کنم به زندگیم ادامه میدم ولی میدونم باید یکار ریشه ای کنم قبلا علی مهاجرو تو اینستا دیدم ولی نمیدونم چرا حسم بهم میگه کاراش فیک و الکیه حالا تهمت نباشه ولی ما که نابود شد خانوادمون 

و البته اگر براتون مقدوره اجاره بدین برین جای دیگه یا بفروشید اون خونه ما که طلسم شده حتی مستاجرامونم میگن چیزای عجیب میبینن 

وای مثه خونه ما،  بابام و مامانم همیشه مریض بودن نگم از اتفاقای که تو اون خونه نحس میفتاد ، خونه ۳ طبقه بود مگه فروش میرفت؟ با بدبختی و هزار تا دعا مفت فروختیمش  

اتفاقا همیشه هم تو اون خونه سفره ابوالفضل،  مولودی ، نذری و ایناداشتیم ولی فوق‌العاده جوش سنگین بود 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
وااای خدا لعنتشون کنه چی بگم بخدا من خودمم بعد این همه سال درگیرم و فقط با نماز و معوذتین و چهار قل ...

یکی از کاربرا گفت حزر امام جواد بگیرید .. بخرین شاید خوب باشه